StoryEditorOCM
HrvatskaČETIRI VELEMAJSTORA KUHINJE, NA ZAMOLBU SLOBODNE DALMACIJE, pripravili su superjela za trošak JUTARNJE KAVE

Krizni zalogaj: evo ručka za deset kuna

Piše PSD.
31. siječnja 2010. - 12:44

U prilog lakšem premošćivanju recesije − tijekom koje mnogi sebi nerijetko “od usta otkidaju” da bi uopće preživjeli (ma kako apsurdno zvučalo!) − svakako ide činjenica da su jednostavna, dugo vremena prezrena jela iz naroda postala “in”.

RIZOTO_INCUNI-270110.1 

Tako je danas soparnik na vrhu rang-liste jestvina koje se imperativno pojavljuju na boljim domjencima, baš kao i viška pogača ili čak obične, “fritule vulgaris”. Skroman (doslovno), no značajan prilog takvu brendiranju jednostavne spize s uporištem u najdostupnijim namirnicama poput riže, orza ili srdele − te, već poznate, stoljetne hraniteljice Dalmacije − dali su naši suradnici pri stvaranju ove teme.

PURA_ KREM SIR-270110.1



 Riječ je o ponajboljim meštrima kulinarstva ujedinjenim u Savezu kuhara mediteranskih i europskih regija,...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 11:07