S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 27.IX.2020. sklopio svoje umorne oči naš voljeni suprug, otac, dida i brat

ANTE KERO

(ANĆO) 21.II.1933. - 27.IX.2020. pok. Mate
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u utorak 29.IX.2020. u 15.30 h na groblju crkve Sv. Ivana, Planjane Gornje. Ožalošćeni: supruga Cvita, kćeri Zdenka, Katica, Anita i sin Goran, unučad Rocco, Borna, Leon, Tony, Ante, Ivan i Matea, zet Robert, nevjesta Antonija, obitelj pok. sestre Ane, obitelj pok. brata Petra, sestra Marija, brat Ivan s obitelji i sestra Neda s obitelji. Molimo sućut izražavati bez bliskog kontakta. Počivao u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo da je dana 25.IX.2020. usnula vječnim snom naša najdraža

SENKA OLUJIĆ

1958. - 2020.
Sahrana je obavljena 28.IX.2020. u 12.00, na Lovrincu, tiho, u krugu najuže obitelji. Nosimo te u srcu i sjećanju, tu nam te nitko ne može uzeti. Tvoji: suprug Marko, kćeri Katarina i Ivna, zet Rolando, unuci Nika i Josip, brat Ivica sa obitelji, sestre Anka i Mara sa obiteljima, zaove Jasna i Snježana sa obiteljima, djever Marijan sa obitelji, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem.
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 26.IX.2020. u 87. godini života tiho napustila naša voljena

ANGJELKA TOPIĆ

pok. Ivana 1934. - 2020.
Zvali smo te teta a bila si nam i baka i mati, i srce si nam svoje uvik bila spremna dati. Život s tobom je bio kao bajka, a to može pružiti samo prava majka. Malo bi bilo reći ti fala, jer to nemože opisati što si nam svima dala. U srcima našim si vično na početku file, i to uvik pokraj svoga Mile. Za njom u tuzi ostaju: Ante, Nilija, Niko, Mili i Petra, zaova Jandra i Niko, nećak Ivan, djever Vlado s obitelji, sestre Bosa i Darinka, nećaci Mladen, Luka, Ivica i Sanja s obiteljima te ostala rodbina. Posljednji ispraćaj održat će se 29.IX.2020. u 14.45 sati na groblju Lovrinac. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo da je dana 27.IX.2020. godine prestalo kucati veliko srce našeg voljenog

ANTE - ZLATKO GRUBIŠIĆ - ČABO

22.VII.1960. Dragovoljac domovinskoga rata Bojnik HV-a
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u utorak 29.IX.2020. godine u 16 sati na mjesnome groblju u Jabuci. Sv. Misa služiti će se nakon ukopa u crkvi Gospe od Zdravlja u Jabuci. Za njim ostaju u tuzi: sestre: Iva, Marija i Nedjeljka, tete Pera Varenina i Mara Vojković s obiteljima, rođaci Zoran i Anđelka, obitelji pokojnih: strica Stipe, teta Marije, Đuke i Ive, ujna Jaka Marasović, rođak Stojan (odsutan) te njegovi dragi prijatelji, kumovi i ostala rodbina. Voljeni brate počivaj u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
"Ja sam Uskrsnuće i život; tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." Ivan 11,25 Dana 27.IX.2020. u 96. godini života blago u Gospodinu preminuo je naš voljeni otac, brat, djed i pradjed

DANKO KUSTURA

1925. - 2020.
Posljednji ispraćaj održat će se u krugu obitelji dana 29.IX.2020. u 15 sati na mjesnom groblju Sv. Trojstva u Slivnu. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Ožalošćeni: sinovi Josip i Perica, kćeri Marija, Veronika i Snježana, nevjesta Maja, zetovi Petar, Goran i Anđelko, sestra č.s. Ljubomira, obitelji pokojnih: brata Ivana, sestara Milice, Danice i Dragice, unuci: Danijel, Jean-Paul, Raphael, Josip, Jelena, Ante, Marina, Mario, Katarina, Tomislav, Marin, Josip, Ana, Anđela i Ivan, praunučad: Marko, Petar, Tomislav, Martino, Lorena, Petar, Mihael, Branko, Franko, Morena, Goran, Anđela, Borna i Patrik, te ostala tugujuća rodbina. U raj poveli te anđeli.
S tugom u srcima, javljamo rodbini i prijateljima da nas je napustio naš voljeni otac, dida, pradida, brat i punac

PETAR MILARDOVIĆ

(JOSKIĆ) 24.I.1927. - 27.IX.2020.
Zahvalni smo ti za svu ljubav i dobrotu koju si nam nesebično davao. Zauvijek si u našim srcima. Posljednji ispraćaj našeg voljenog obavit će se u utorak 29.IX.2020. u 16 sati na mjesnom groblju u Dobranjama. Ožalošćeni: kćeri Radoslavka i Damira s obitelji, obitelj pok. kćeri Marije, sestre Marija i Ljuba s obiteljima. Počivao u miru Božjem. Zbog epidemiološke situacije molimo biti oprošteni od žalovanja i kućnih posjeta.
U raj poveli te anđeli, na dolasku tvojem primili te mučenici i odveli te u sveti grad Jeruzalem Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima a i znancima da je dana 25.IX.2020. godine preminula naša draga majka, punica i sestra

ANA FABRIS

1950. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 29.IX.2020. u 14 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: sin Adriano, kćer Romana, zet Edvin, sestre Ksenija i Anđelka s obiteljima, braća Nedjeljko i Jozo s obiteljima, obitelj pok. brata Miše, te ostala rodbina i prijatelji. Počivala u miru Božjem.
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da nas je dana 28.IX.2020. g. tiho napustio naš otac, dida i pradida.

IVAN JURIĆ

pok. Mije 1930. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se dana 29.IX.2020. u 15 sati na mjesnom groblju u Kaštel Kambelovcu. Ožalošćena obitelj: sin Ante, kćeri Ankica i Marija, unučad Ivan sa suprugom Mirjanom, Ivana, Srećko, Josip, Jelena, Josip i Jakov, praunučad Ana i Stipe, braća Jozo i Ilija, sestre Anica, Marija i Nediljka, obitelj pok. braće Vinka i Ante, zetovi Željko Gnječ i Mate Ivković te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 25.IX.2020. napustila naša voljena supruga, majka, baka i punica

MARIJA ŠESTAK

rođ. Čaljkušić 1942. - 2020.
Pokop drage nam pokojnice obavljen je tiho u krugu obitelji na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: suprug Alojz, kćeri Natalija i Lidija , unučad Ivan, Marin i Nika, zetovi Vjekoslav i Davor te ostala tugujuća rodbina. Počivala u miru Božjem.
U dubokoj vjeri u Uskrsnuće i život vječni javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 27.IX.2020. u 79. godini života iznenada napustio naš dragi

VJEKOSLAV (DRAGO) KARDOV

1941. – 2020.
Pogreb i ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 29.IX.2020. na mjesnom groblju sv. Mihovila Arkanđela Oklaj (Promina) u 16 sati. Za njim tuguju: sestre Kata, Dragica, Marica i Zora s obiteljima, obitelj pok. brata Ante te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i znanci Počivao u miru Božjem!
"O Bože zar si pozvao mene? Tvoje usne moje rekoše ime." Tužnim srcem javljamo rodbini i prijateljima da nas je dana 22.IX.2020. napustio naš dragi

ZDRAVKO BORZIĆ

pok. Paška 1966. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika održat će se dana 29.IX.2020. na mjesnom groblju Sv. Jure u Unešiću. Pogrebna povorka polazi od stare škole u 14 sati. Ožalošćeni: supruga Jasminka, sin Ivan, kći Maja, sestre Neda, Ankica i Dijana s obiteljima, brat Davor s obitelji, punica Slobodanka, šura Ivica s obitelji i ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Molimo biti oprošteni od primanja žalovanja. Počivao u miru Božjem.
Dana 26.IX.2020. preminuo je naš voljeni suprug, otac i dida

DRAGO ŠARIĆ

1946.
Ožalošćena supruga Marija, sin Darko, unuk David te ostala rodbina i prijatelji. Pogreb će se obaviti dana 28.IX.2020. u 13.30 sati na groblju Lovrinac. Molimo biti oprošteni od kućne posjete žalovanja. Počivao u miru.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 26.IX.2020. tiho napustio naš dragi

MARIO BEDALOV

pok. Ivana 1950. - 2020.
Ožalošćeni: sin Igor s obitelji, sin Toni, sestra Tonka s obitelji, Marijana te ostala ožalošćena rodbina. Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se u utorak 29.IX. 2020. na mjesnom groblju u Kaštel Kambelovcu u 12 sati. Počivao u miru.
U dubokoj boli javljamo rodbini,prijateljima i znancima da nas je dana 26.IX.2020. godine napustio naš voljeni

MILAN DODIG

Bobanov 1942. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obavit će se dana 28.IX.2020.u 11.30 na Lovrincu, sahrana će se obaviti u 15 sati na mjesnom groblju sv.Luke na Kamenmostu. Ožalošćeni: supruga Nada, kćeri Miranda i Sandra, zet Darijo, unučad Neven sa suprugom Tinom, Nada i Karlo, braća Nedjeljko, Luka i Vinko s obiteljima, obitelj pok. brata Ante, sestra Marija s obitelji, obitelji pok. sestara Ljube i Dragice, šura Ante Milas s obitelji, svastika Rozika Markov s obitelji te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
"Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim jer Ti si sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni." S vjerom u Boga i nadom u vječni život, javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 27.IX.2020. godine sklopila svoje umorne oči naša najdraža supruga, majka, baka i sestra

MIRJANA BRAKUS

žena Mile (Vinka) rođ. Brakus 1953. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak 28.IX.2020. godine na groblju sv. Ivana u Badnju - Drniš, a pogrebna povorka polazi od mrtvačnice u 16 sati. Zbog novonastale situacije molimo biti oprošteni od žalovanja. Ožalošćeni: suprug Mile (Vinko), sin Ivica, kći Katarina, unučad Matea, Marin, Luka i Lucija, brat Boris s obitelji, zet Danijel, obitelji pok. stričeva Stipe i Rade i obitelji pok. tetki Danice i Vinke te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. U raj poveli te anđeli. Počivala u miru Božjem!
S tugom u srcu javljamo da nas je dana 27.IX.2020.godine napustila naša draga majka, baka, prabaka, svekrva i sestra

ANA ZEBIĆ

rođ. Maleš 15.VIII.1924. - 27.IX.2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavit će se dana 28.IX.2020. u 15 sati na mjesnom groblju Gljev. Ožalošćeni: sin Jure, kćeri Mara i Milica Bilobrk, nevjesta Ana, unuk Luka s obitelji, unuke Ljiljana, Zdravka, Milena i Marijana s obiteljima, obitelj pok.brata Jakova, obitelji pok.sestara Nediljke, Ive i Pave, sestre Jela, Šinka i Jaka s obiteljima, sestra Tonka, obitelj pok.djevera Luke te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Molimo biti oprošteni od žalovanja. Počivala u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24.IX.2020. u 69. godini nakon kratke bolesti napustio naš dragi

ANTE BRAJKOVIĆ

pok. Jose 1952. - 2020.
Pogreb dragog nam pokojnika obavit će se u ponedjeljak 28.IX.2020. u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Katarine u Dubravicama. Ožalošćeni: sinovi Joso i Šime, brat Mile s obitelji, sestre č.s. Dragica i Ana s obitelji, unučad Andrijana, Antonija, Danijel i Jakov, nevjeste Danijela i Marija te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
"Ja sam Uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." (Iv. 11,25-26) Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 25.IX.2020. godine nakon duge i teške bolesti napustio naš voljeni

DUŠAN ČERINA

(Mamba) 1946. - 2020. Hrvatski dragovoljac poručnik 4. gardijske brigade
Posljednji ispraćaj voljenog nam pokojnika obaviti će se u ponedjeljak 28.IX.2020. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Ivana Krstitelja u Krušvaru. Ožalošćeni: kćeri Sandra i Kristina s obiteljima, braća Stipe i Jozo s obiteljima i Branko, sestre Ana, Marija, Kata i Ljubica s obiteljima, obitelji pokojne braće Ivana i Marka te ostala tugujuća, rodbina, kumovi, suborci i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Neka ti je laka Hrvatska gruda za koju si se borio! Molimo zbog trenutne situacije biti oslobođeni od žalovanja.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 25.IX.2020. nakon teške bolesti napustila naša majka, baka, sestra, punica i teta

IVA GLAVOTA

1960. - 2020.
Ožalošćeni: kćeri Danijela i Ivana s obitelji, sin Ivan, sestre Milena i Anđa s obitelji, č.s. Bogdana te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice obavljen je u krugu obitelji dana 27.IX.2020.
S vjerom i nadom dalje u vječni život javljamo da nas je napustio naš dragi

IVICA KALAJŽIĆ

1952. - 2020.
Pokop i sveta misa služit će se u crkvi Svetog Jure, Žeževica – Orje u ponedjeljak, 28. rujna u 17 sati. Njegovu dušu oslikanu njegovim kistovima zadržat ćemo u trajnoj uspomeni. Ožalošćeni: brat Ante s obitelji, sestra Marija s obitelji, obitelj pokojne tete Mare, obitelj pokojnog ujca Ante, obitelj pokojne tetke Stane te njegovi Kalajžići, Čizmići i Pejkovići. Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 26.IX.2020. godine iznenadnom smrću napustio naš dragi suprug, otac, brat, djed i zet

IVO FRANIĆ

1955. - 2020. pok. Ante hrvatski branitelj
Posljednji ispraćaj dragog nam Ive bit će u ponedjeljak 28.IX.2020. godine u 17 sati na mjesnom groblju Vina. Sućuti obitelji možete izraziti od 16 sati u Crkvi sv. Mihovila u Vinama. (Molimo biti oprošteni od rukovanja) Ožalošćeni: supruga Marija, sinovi Ante, Vice i Darijo, kćer Anđela, nevjeste Tanja i Ljubica, zet Tihomir, braća Miroslav-Jurica, Dalibor i Joško s obiteljima, sestre Dušanka i Pobjeda s obiteljima, unučad Ivano, Filip i Lara, stric Dušan s obitelji, obitelj pok. stričeva Ivana, Josipa i Mirke, tetke Milica i Matija s obiteljima, punac Luka i punica Drina, šura Miodrag s obitelji, svastike Ivanka, Vesna i Stanislava s obitelji, obitelji: Kužić, Kežić, Gašpar, Matić, Gligorić i Grgurinović te ostala tugujuća rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem.
U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i znancima tužnu vijest da je naš dragi suprug, otac, djed, brat, svekar, šogor i stric, gospodin

KOSTANTIN DEŠKOVIĆ

blago u Gospodinu preminuo u petak, 25.IX.2020. u 70. godini života nakon duge i teške bolesti. Sprovod dragog pokojnika bit će u utorak, 29.IX.2020. u 17 sati na mjesnom groblju u Jelsi na Hvaru. Počivao u miru Božjem. Ožalošćeni: supruga Anita, sin Stjepan, kći Jelena, snaha Neda, unučad Sara i Kosta, brat Petar s obitelji te ostala tugujuća rodbina
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 27.IX.2020. godine blago u Gospodinu napustila naša voljena majka, baka, prabaka, svekrva, punica i sestra

MARIJA BUDIĆ

(Pauša) ud. Miše rođ. Pavić 1928. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obavit će se u ponedjeljak 28.IX.2020. godine u 15 sati na mjesnom groblju Gospe od Ružarija na Budimirima. Ožalošćeni: sin Nedjeljko (Dušan), kćeri Zdenka, Nada i Dragica s obiteljima, obitelji pokojnih sinova Mirka, Stipe i Ivice, sestra Zorka s obitelji, obitelji pokojne braće Jure i Stipe, te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja i posjeta žalovanja zbog trenutne situacije.
"Ja sam Uskrsnuće i život: tko u mene vjeruje, ako i umre, živjet će. I tko god živi i vjeruje u mene, neće umrijeti nikada." (Iv. 11,25-26) Tužnim srcem javljamo rodbini prijateljima i znancima da nas je dana 27.IX.2020. godine napustila blago u Gospodinu naša voljena sestra, teta, strina, ujna i zaova

MARIJA MARASOVIĆ

(Neva) ud. Ivana rođ. Hržić 1933. - 2020.
Posljednji ispraćaj voljene nam pokojnice obaviti će se u ponedjeljak 28.IX.2020. godine u 16 sati na mjesnom groblju Sv. Ante u Ugljanima. Ožalošćeni: braća Ivan i Nikola s obiteljima, obitelji pokojnih posinaka Josipa i Stipe, pokćerke Ankica Bravić i Neda Čikara s obiteljima, sinovac Mirko Marasović s obitelji, njena draga unuka dr. Ivanka Dodig - Bravić s obitelji, te ostala tugujuća rodbina, prijatelji i susjedi. Počivala u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od žalovanja zbog trenutne situacije.
Pa da mi je i dolinom smrti proći, zla se ne bojim, jer si ti sa mnom. Tvoj štap i palica tvoja utjeha su meni. Psalam 23 Obavještavamo rodbinu, prijatelje i znance da je dana 25.IX.2020. u 75. godini života preminuo blago u Gospodinu, naš dragi suprug, otac, djed i brat

MARIN NEGOTIĆ ĆIĆO

1946. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam Ćiće obavit će se dana 28.IX.2020. u 12.30 sati na groblju Lovrinac. Ožalošćeni: supruga Ružica, kći Suzana s obitelji, sinovi Marin i Šime sa zaručnicom Katom, sestre Nada i Slađana s obiteljima, obitelj pok. sestre Seke te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 25.IX.2020. preminuo naš voljeni

MATE GALIĆ

7.VI.1954. - 25.IX.2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se dana 28. IX.2020. u 13 sati na mjesnom groblju u Niskom. Ožalošćena obitelj. U raj poveli te anđeli. Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni žalovanja.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 26.IX.2020. nakon kratke i teške bolesti preminuo naš dragi

MATE VUKIČEVIĆ

pok. Mije 1940. - 2020.
Posljednji ispraćaj dragog nam pokojnika obavit će se 28.IX.2020. u 17 sati na mjesnom groblju u Mirlović Zagori kod crkve Marijinog Uznesenja. Ožalošćeni: supruga Zorka, sinovi Dragan i Željko, nevjesta Ivana, unučad Mario, Matej, Anamarija i Gabrijel, sestre Dara i Nevenka s obiteljima te ostala tugujuća rodbina i prijatelji Počivao u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da je dana 22.IX.2020. svoje umorne oči sklopio naš najdraži suprug i sin

DR. MIRKO ŽAJA

Posljednji ispraćaj pokojnika održat će se na groblju u Augsburgu (Njemačka) dana 29.IX.2020. u 11.40 sati. Ožalošćeni: neutješna supruga Diana i majka Milica, punica Rada, šura Boris s obitelji, ujac Ivica s obitelji te ostala tugujuća rodbina Počivao u miru Božjem. Molimo biti oprošteni od posjeta kućnog žalovanja.
S vjerom u uskrsnuće i život vječni tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 27.IX.2020 napustio naš dragi otac, dida, pradida i ujak

STIPAN VULETA

rođ. 11.XII.1929.
Posljednji ispraćaj bit će u ponedjeljak 28.IX.2020 u 16 sati na groblju sv. Luka u Otoku. Ožalošćeni: sinovi Ivan, Dražan i Zoran (odsutan), unučad Ivana, Jelena, Stipe i Nikola s obiteljima i Ana i Martina, nevjeste Mira i Sanja, obitelj pok. brata Petra, obitelji pok. sestara Jele i Marije te ostala rodbina i prijatelji. Počivao u miru Božjem. Zbog trenutne situacije molimo biti oprošteni od žalovanja.
Tužnim srcem javljamo da nas je zauvijek napustio naš dragi suprug, otac, brat, djed, svekar i tast

VELIMIR ČOVIĆ

pok. Petra (22.VI.1928. - 21.IX.2020.)
OŽALOŠĆENI: supruga Milenka sin Željko nevjesta Željana zet Srđan unuci Dijana, Dino i Irena brat Milivoj s obitelji sestra Sonja s obitelji Počivao u miru Božjem. Posljednji ispraćaj obavljen je u Sinju.
"Otišao je naš otac polako"
Poseban i jedinstven u svakom trenutku svog postojanja, nenadoknadiv u vremenu što dolazi.
Ostavio nas je da zauvijek budemo zahvalni što smo ga imali.

PROF.DR.SC.EMERIT. BORBEN UGLEŠIĆ

1926. - 2020.
Preselio se u naša sjećanja, sjedinjeni u ljubavi i molitvi.
Njegovi: supruga Antonija - Tanja, kćer Tamara sa Gordiem, sin Boran sa Anom i njegova jedina i najdraža unuka Antonia.
Ispraćaj će biti na groblju Lovrinac u ponedjeljak 28.IX.2020. u 10 sati.
Sahrana će se održati istog dana u 16.30 sati na mjesnom groblju u Supetru na otoku Braču.
Sv. misa zadušnica služit će se u utorak 29.IX.2020. u 19.30 sati u crkvi Sv. Roka u Splitu.
Neka Božja svjetlost vječno obasjava tvoju dobru dušu.
Počivaj u miru Božjem.
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 21.IX.2020. godine u 71. godini života napustio naš voljeni suprug, otac i djed

TONĆI VLADUŠIĆ

1949. - 2020.
Ožalošćeni: supruga Liljana, sin Petar s obitelji, kćeri Nataša i Jelena s obiteljima.
Tihi sprovod obavljen je dana 26.IX.2020. godine na groblju u Srinjinama.
Počivao u miru.
S tugom u srcu javljamo rodbini, prijateljima i znancima da nas je dana 24. rujna 2020. okrijepljena svetim sakramentima u 95. godini života, napustila blago u Gospodinu, naša voljena teta, naša druga majka

TONA BRDAR

pok. Mije 1925. - 2020.
Posljednji ispraćaj drage nam pokojnice održat će se dana 27. rujna 2020. u 13 h na Gradskom groblju u Vodicama.
Pokop će se obaviti u 16 h na groblju sv. Ante u Svibu.
Za njom tuguju: nećaci Josip, Ivan i Stipe te ostala mnogobrojna tugujuća rodbina i prijatelji.
Hvala ti za svu ljubav i dobrotu koju si nam podarila.
Počivala u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
28. rujan 2020 18:05