Dana 20.II. navršava se najtužniji mjesec dana od smrti našeg voljenog

MILENKO TOLJ

(MILE - PICA)
Ovim putem zahvaljujemo svoj rodbini, prijateljima i znancima koji su nam usmeno ili pismeno izrazili sućut, ispratili našeg voljenog Milu na vječni počinak i njegov grob okitili cvijećem. Sv. misa zadušnica služit će se 20.II. u 17.25 sati u novoizgrađenoj crkvi Pape Ivana Pavla II na Brigima u Trogiru. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Prošao je tužni mjesec kako nas je napustila naša draga sestra i teta

JERKICA DUBRAVČIĆ

Dirnuti pažnjom najtoplije i od srca zahvaljujemo rodbini, prijateljima, susjedima i svim dragim ljudima koji su nam u ovim tužnim trenucima pružili riječi utjehe i sućuti te dostojanstveno ispratili našu dragu Jerkicu. Posebno zahvaljujemo don Ivanu Deliću. S ljubavlju sestra Gordana Cvitanović s obitelji Počivala u miru Božjem.
Dana 20.II.2020. navršava se 40 dana od kada nas je napustila naša voljena

SMILJANA KORDIĆ

rođ. Lončar
Dirnuti pažnjom koja nam je iskazana zahvaljujemo se svim dragim ljudima koji su bili s nama u ovim teškim trenucima i našu pokojnu dostojanstveno ispratili na vječni počinak. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima i mislima. Vole te tvoji suprug Bogoljub i sin Pero Počivala u miru Božjem.
Dana 20.II.2020. navršava se mjesec dana od gubitka našeg voljenog sina, brata, ujaka, strica, unuka, rođaka i nećaka

STIPE POLJAK

Duboko dirnuti pažnjom koja nam je iskazana u trenutcima tuge, zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su bili uz nas i dostojanstveno ispratili našeg voljenog Stipu na vječni počinak. Zauvijek ćeš živjeti u našim srcima i mislima. Zahvalna obitelj Poljak. Počivao u miru Božjem. Sv. Misa zadušnica služit će se dana 20.II.2020. u 17 sati u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN