Dana 11.IV.2021. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni sin, brat i ujak

DR. DINKO PETROVIĆ

liječnik stomatolog 1976. - 2021.
Premalo je riječi kojima bi mogli opisati prazninu i bol koliko nam nedostaješ. Hvala svima koji su nam uputili riječi utjehe. Zahvalna majka i sestra s obitelji Počivao u miru Božjem
Dana 12.IV.2021. navršilo se tužnih mjesec dana otkad nas je napustio naš voljeni i nezaboravni

FILKO GARBIN

1963. - 2021.
Hvala svim dragim ljudima na dostojanstvenom ispraćaju, na usmenim i pismenim riječima utjehe, kao i onima koji nisu bili tu, ali su mislima i molitvama bili uz nas. Posebno hvala gradskoj upravi Grada Kaštela, DVD-u "Mladost" - Kaštel Sućurac, PKU "Kampanel", te obiteljima Pavelin, Kutleša i Katavić. Zahvalna obitelj Počivao u miru Božjem.
Dana 13.IV. navršava se tužnih mjesec dana od kada nas je napustio naš voljeni

FRANO ĆUKUŠIĆ

Hvala svim dragim ljudima na usmenim i pismenim riječima utjehe, kao i onima koji su u mislima i molitvama bili uz nas. Hvala svima na dostojanstvenom ispraćaju našeg dragog Frane. Voljeni supruže, tata i dida, bio si stup naše obitelji, lako te je bilo voljeti i zato te nikada nećemo preboljeti.
Dirnuti pažnjom i izrazima sućuti u velikoj tuzi kada nas je dana 3.III.2021. napustio naš dragi

NIKOLA ŠIMUNOVIĆ

zahvaljujemo rodbini, prijateljima, kolegama i svim dragim ljudima koji su se u ovim teškim i bolnim trenucima dostojanstveno oprostili od našeg voljenog oca i nona. Hvala Vam na podršci, suosjećanju i oproštajnom govoru, što su pokazatelji traga kojeg je ostavio svojim življenjem. Sv. misa služit će se dana 14.IV.2021. u 7 sati u konkatedrali sv. Petra. Tugujuće kći Renata i unuka Petra
Navršilo se tužnih mjesec dana od velikog gubitka našeg Voljenog

IVO MATULIĆ

Kroculinac 1941. - 2021.
Dragi pape, mužu, nono,svekre, brate, svakog dana sve nam više nedostaješ. Tužni smo, ali i ponosni na tebe. Uvijek ćeš biti u našim srcima, u našim mislima kroz život. Hvala ti na tvojoj neizmjernoj ljubavi, dobroti, na svemu što si nas naučio. Zahvaljujemo rodbini, prijateljima, župniku i svima koji su bili uz nas i dostojanstveno ga ispratili s vjerom u vječni život. Počivaj u miru Božjem!
Dana 12.IV.2021. navršava se mjesec dana od kada nas je napustio naš dragi

ŽIVKO MANDIĆ

Iskreno zahvaljujemo rodbini, prijateljima i svim dragim ljudima koji su nam pismeno ili usmeno izrazili sućut te ga ispratili na vječni počinak. Zahvalna obitelj. Počivao u miru Božjem.
Mjesec dana prošlo je od kada nas je napustio naš dragi i voljeni

PETAR DRAGOŠEVIĆ

13.III.2021. – 13.IV.2021.
Unosio je dobrotu, radost, sreću i ljubav u naš dom,
a sada je ostala velika i beskrajna tuga i bol.
Iskreno i od srca zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način bili s nama, riječima utjehe, dostojanstveno ispratili našeg voljenog i njegov vječni dom okitili cvijećem.
Mirno spavaj anđele naš. Zahvalni sinovi i ostala obitelj. Počivao u miru Božjem.
PRETHODNI DAN| NAREDNI DAN
12. travanj 2021 18:53