StoryEditorOCM
Svijettužan kraj potrage

Na livadi pronađeno tijelo djeteta, policija sumnja da je riječ o 6-godišnjem Arianu koji je nestao prije dva mjeseca

Piše Vijesti SD
25. lipnja 2024. - 09:34

U Estorfu u Donjoj Saskoj jučer je pronađeno tijelo djeteta. Tijelo je pronašao poljoprivrednik dok je kosio livadu. Policija je danas ujutro priopćila kako se još sa sigurnošću ne može reći identitet pronađenog djeteta. No, sumnja se kako je riječ o 6-godišnjem Arianu koji je nestao prije dva mjeseca, piše Fenix magazin.

U priopćenju policija ne navodi točnu lokaciju na kojoj je pronađeno tijelo, kao ni ostale okolnosti pronalaska. Jedino je sigurno da je poljoprivrednik tijelo pronašao jučer oko 16.30 sati. Kriminalistička skupina policijske postaje Stade i djelatnici “Arian Istraživačke grupe” započeli su istragu.

Policija sumnja da se radi o Arianu iz Bremervördea, koji je nestao prije dva mjeseca. Dječak s autizmom nestao je iz roditeljske kuće u ulici Ohfeldring u četvrti Elm 22. travnja. Policija je u posjedu snimke s obližnje nadzorne kamere. Prema informacijama Bilda, snimka pokazuje kako se Arian brzo kreće ulicom oko 19:15. Arian je u tom trenutku držao predmet koji izgleda kao igračka mač ili štap te da je djelovao bezbrižno,  prenosi Fenix magazin.

Nakon brojnih bezuspješnih potraga, u koje je bio uključen i Bundeswehr, aktivna potraga za dječakom je u jednom trenutku prekinuta. U potrazi je sudjelovalo više od 1200 ljudi, policija na konjima, a korišteni su i dronovi. Od tog trenutka istragu je preuzeo policijski istražni tim.

image

Nakon brojnih bezuspješnih potraga, u koje je bio uključen i Bundeswehr, aktivna potraga za dječakom je u jednom trenutku prekinuta

Daniel Reinhardt/Dpa Picture-alliance Via Afp

Njemački mediji pišu kako je mjesto gdje je pronađeno tijelo djeteta udaljeno oko 8.7 kilometara od njegove obiteljske kuće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 09:35