StoryEditorOCM
Hrvatskazavršni račun

Kad će se umjesto ‘pojave’ kritizirati ‘drugovi’? Priopćenje HGK najbolje pokazuje koliko je antikorupcijska atmosfera došla do nesvakidašnjih razina

13. veljače 2020. - 12:00
'Problema ima, ali situacija se u posljednjih nekoliko godina mijenja nabolje', relativizirao je kritiku Luka BurilovićDamir Krajač/HANZA MEDIA

Koliko je antikorupcijska atmosfera u društvu došla do nesvakidašnjih razina, govori i jedno javno priopćenje Hrvatske gospodarske komore od prošlog petka.

Došli smo, naime, već do toga da je naslov tog priopćenja, upućen javnosti nakon sastanka predstavnika vodećih domaćih tvrtki s ministrom gospodarstva, poduzetništva i obrta Darkom Horvatom, glasio “Burilović: Javna nabava je jedan od glavnih izvora korupcije”.

Za one slabije upućene – Luka Burilović je jedan od glavnih HDZ-ovaca Vukovarsko-srijemske županije, HGK je HDZ-ov bastion, i sada, nakon sastanka s HDZ-ovim ministrom čije je ministarstvo zaduženo za natječaje za javnu nabavu vrijedne milijarde kuna, dođemo do naslova da Luka Burilović tvrdi da je javna nabava jedan od glavnih izvora korupcije.

I...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 21:22