StoryEditorOCM
Strani nogometpogodi tko?

Qarabaq nakon debakla protiv Dinama predstavio pojačanje, veliku Hajdukovu želju, zanimljiva je njihova objava

Piše Sport SD
3. rujna 2024. - 12:28

Silni milijuni bili su u igri, a i prestiž igranja u skupini Lige prvaka, ali nisu uspjeli. Azerbajdžanski Qarabag nije se proslavio protiv hrvatskog prvaka Dinama u play-offu najprestižnijeg europskog klupskog natjecanja.

Nakon dvije utakmice u play-offu Lige prvaka i pet golova u mreži Qarabag natjecanje nastavlja u Europskoj ligi gdje ih očekuju ogledi protiv Tottenhama, Malmoa, Ajaxa, Bodo/Glimta, Lyona, Elfsborga, FCSB-a i Olympiacosa.

Stiglo je i prvo pojačanje nakon ispadanja od Dinama, doveli su Azerbajdžanci nogometaša koji je bio velika želja Hajduka. Zanimljiva je Qarabagova objava na društvenim mrežama, pogledajte kako su predstavili Olekseija Kaščuka.

Još prošlog ljeta čekao se na Poljudu dolazak Olekseija Kaščuka (24), ali transfer iz Šahtara nije se dogodio. Došla je i zima, promijenila se situacija, pojavila se tako priča ponovno oko Hajduka, međutim dugo se čekao njegov odgovor. Dolazak Josipa Brekala krajem siječnja u Hajduk na posudbu iz Fiorentine bio je jasan signal da je otpala opcija da iz Šahtara. 

Pred kraj zimskog prijelaznog roka Kaščuk je dobio je ponudu španjolske Mallorce, Šahtar je pristao, htio je naplatiti odlazak mladog krilnog napadača kojem ugovor istječe na ljeto. Međutim, Mallorca je u posljednji tren povukla prvotnu ponudu, a naknadna ponuda nije zadovoljila Šahtar. 

U drugom dijelu prošle sezone Kaščuk je uglavnom grijao klupu Šahtara, a ugovor mu je istekao mu 30. lipnja. S Qarabagom je potpisao dvogodišnji ugovor, a prema Transfermarktu Kaščuk vrijedi 1,8 milijuna eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 10:52