StoryEditorOCM
Domaći nogometbaku od 18:45

Silni milijuni u igri: Dinamo ima veliku prednost, ali sve je otvoreno, evo gdje možete pogledati bitku za Ligu prvaka

Piše SN
28. kolovoza 2024. - 10:52

Dinamo večeras od 18.45 igra utakmicu vrijednu 35 milijuna eura, koliko će Modri inkasirati u blagajnu ako dohvate grupnu fazu Lige prvaka. Hrvatski prvak slavio je 3:0 na Maksimiru, no Qarabag je pokazao da je itekako opasna momčad, što znači da je danas u Bakuu sve otvoreno - pišu Sportske novosti.

Utakmica u Azerbajdžanu bit će posebna i po još jednoj činjenici, dvoboj kod Qarabaga obilježit će povratak Dinamovih navijača na europska gostovanja, na kojima ih nije bilo od nesretne utakmica u Ateni i tučnjave u kojoj je život izgubio navijač AEK-a.

A to nije kraj dobrih vijesti za pristalice zagrebačkog kluba. Naime, susret protiv Qarabaga bit će prva Dinamova ovosezonska utakmica koju će prenositi HRT, dakle prijenos utakmice bit će dostupan gledateljima duž cijele Hrvatske. Osim HRT-a, utakmicu u Bakuu prenosit će i Arenasport na svojem prvom kanalu.

image
Tomislav Kristo/Cropix

- Jasno je da nas očekuje zahtjevna utakmica po zahtjevnom vremenu zbog toga što je u Bakuu dosta vlage u zraku. Po informacijama koje smo skupili bit će jako naporno, ali nema veze. Smatram da se u devedeset minuta moramo doslovno baciti na glavu da osiguramo Ligu prvaka u Zagrebu. Neće biti nimalo jednostavno jer pokazalo se da je Qarabag ozbiljna momčad. Ako je itko imao dvojbe o tome mislim da su otklonjene. Trebamo biti oprezni, u nekim trenucima u Zagrebu imali smo sreće. Moramo biti puno stabilniji u fazi obrane jer očekujem njihov pritisak od prve minute. Moramo pokazati, ja se nadam, da smo došli proći dalje - kazao je Sergej Jakirović u najavi utakmice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 13:03