StoryEditor
Ostalomevza liga

Nikad lakše do tri boda: kaštelanska Mladost puno je bolja od one iz Brčkog

Piše Darko Rapić
19. veljače 2020. - 19:30
Vladimir Dugandžić/Hanza media

Nikad lakše do tri boda u srednjoeuropskoj MEVZA ligi. Kaštelanski su odbojkaši s laganih 3:0 ispratili imenjaka iz Brčkog i tako došli do šeste pobjede u trinaest utakmica. Domaćin je imao izvrsnu igru, a posebno jaki blok koji im je donio čak jedanaest poena. Gosti su najviše pokušavali preko Delića, no ni njegovih 16 poena nisu mogli pomoći nemoćnim suigračima. Kod domaćih su se posebno istaknuli Solbrig i Matoković preko kojih je išla glavnina napada, a također su odradili dobar posao u obrani.

Iz publike se orilo: ‘Matokoviću, doktore!’. Momak iz Našica, koji je inače doktor medicine, dvadeset je puta ‘zakucao’ na protivničku stranu. Trener Rančić čuvao je Perića, te De Marchija, a odličnu minutažu dobio je i Šućur koji se i dalje nameće kao korisna opcija. Poslužit će u prvenstvu, zasigurno, kao i ostala širina igračkog kadra.

Mladost Ribola Kaštela – Mladost Brčko 3:0 (25:15, 25:20, 25:18)

Kaštel Stari – Gradska dvorana. Gledatelja 150. Suci: Slobodan Kovačević, Sonja Simonovska.

Mladost Ribola Kaštela: De Marchi, Perić, Solbrig (12), Giljanović (1), Matoković (20), Ivić, Medan (1), Zeljković (9), Šućur (5), Pervan, Palić, Šuker (7), Bašić. Trener: Ivan Rančić.

Mladost Brčko: Lukić, Delić (16), Trakić, Ćendić (4), Colo (2), Eminović (1), Sokolar, Vojak (1), Popović, Gajić (3), Vidović (1), Divljan (2). Trener: Branko Mišič

Izdvojeno

12. srpanj 2020 10:11