StoryEditorOCM
Hajdukvruća klupa

Radi čuda u Srbiji, za njegove usluge postoji veliki interes u regiji, povezuju ga i s Hajdukom

Piše Sport SD
17. travnja 2024. - 09:39

Hajduk je u nezavidnoj situaciji, nakon izgubljenog prvenstva i ispadanja iz Kupa klub se zahvalio predsjedniku Lukši Jakobušiću i treneru Mislavu Karoglanu, a na izlaznim vratima je i sportski direktor Mindaugas Nikoličius koji je podnio ostavku.

Hajduk će do kraja sezone voditi Jure Ivanković, već se nagađa tko bi mogao na klupu Hajduka. Iz Bosne i Hercegovine pojavile su se zanimljive informacije po pitanju novog trenera Bijelih. Kako pišu sportske.ba, Hajduku je ponuđen Feđa Dudić, trenera Radničkog iz Kragujevca.

Bivši trener GOŠK Gabele, Veleža i Sarajeva preuzeo je Radnički iz Kragujevca u rujnu prošle godine. Radnički je bio u teškoj situaciji, imali su tri boda nakon sedam kola i očekivala se velika borba za ostanak. Dudić je izveo čudo i ostvario 14 ligaških pobjeda, jedan neodlučeni susret i šest poraza, trenutno je Radnički na diobi četvrtog i petog mjesta, a čeka ih i polufinale Kupa protiv Vojvodine.

image

Feđa Dudić iz igračkih dana u dresu Varteksa

Željko Hajdinjak/Arhiva/Cropix

Dudić je izdanak sarajevske nogometne škole, igrao je na Koševu i na Grbavici, potom u Zagrebu, u sezoni kada su u Kranjčevićevoj osvojili naslov, iako nije puno igrao. U HNL-u je još igrao za Varaždin i Karlovac.

Priče o mogućem odlasku Dudića u Hajduk Kragujevčani doživljavaju kao kompliment, za njegove usluge postoji veliki interes u regiji, no pitanje je koliko je priča oko Hajduka ozbiljna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 05:35