StoryEditorOCM
Hajdukevo detalja

Održan sastanak na Poljudu: Hajduk nekoliko prvotimaca šalje na posudbu partnerskom klubu

Piše Sport SD
24. siječnja 2024. - 11:33

Na Poljudu je održan operativni sastanak između HNK Hajduk i partnerskog i prijateljskog kluba NK Solin s kojim je prošlo ljeto potpisana i službena suradnja.

U ime Hajduka sudjelovali su predsjednik Uprave Lukša Jakobušić, sportski direktor Mindaugas Nikoličius, voditelj Akademije HNK Hajduk "Luka Kaliterna" Boro Primorac, zamjenik sportskog direktora za razvoj Ante Radaić uz Fabjana Tomića iz sportskog sektora Kluba. Solina su predstavljali gradonačelnik grada Dalibor Ninčević, novoizabrani predsjednik kluba Ivica Rakušić uz novog dopredsjednika Tonija Beškera. Prisutan je bio i novi trener Solina Mirko Labrović te odvjetnik Damir Primorac kao suradnik i prijatelj oba kluba.

Analizirala se suradnja u proteklom razdoblju, a nova Uprava Solina predstavila je i ambicije i ciljeve za nastavak sezone uz punu podršku čelnih ljudi Hajduka kako bi se maksimalno iskoristio potencijal suradnje. Naravno, nastavno na plasman u jesenskom dijelu sezone, kao najvažniji segment i temelj suradnje istaknuta je stabilizacija rezultata NK Solin uz što bolji plasman u nastavku natjecanja uz pravilan razvoj mladih igrača koji će dati svoj doprinos u postizanju sportskih ciljeva kluba partnera Bijelih.

Hajduku je cilj pojačati igrački kadar Solina za kojeg će u sklopu dvojne registracije u drugom dijelu sezone nastupati članovi uspješne juniorske generacije koja je prošle godine igrala povijesno finale Lige prvaka mladih, uz još par igrača iz rostera prve momčadi.

image
Robert Matić/hajduk.hr
image
Robert Matić/hajduk.hr
image
Robert Matić/hajduk.hr
image
Robert Matić/hajduk.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 23:17