StoryEditorOCM
Hajdukbit će toga još

Nikoličius opet izazvao ludnicu među navijačima: ‘Dovedeš li njega bit ćeš veći od Livaje u Splitu‘

Piše SPORT SD
30. lipnja 2023. - 15:00

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius je vrlo aktivan na Instagramu pod imenom Mr. Football gdje često objavljuje fotografije. Ovaj put je objavio samo jedan običan selfie s priprema u Sloveniji, ali je i on bio dovoljan da izazove ludnicu u komentarima vezano uz prijelazni rok. 

No, komentari su bili ponajviše o Ivanu Perišiću, kojeg je jedan od najvećih turskih Twitter profila za transfere nedavno povezao s Hajdukom.

Pa tako jedan komentar glasi: "Perišić ako dođe, 10 kg janjetine ti nosim", dok ga i drugi obećava dobro nahraniti: "Vrati Perišića i imaš doživotnu zalihu slavonske kobasice."

Svašta su spremni napraviti navijači Hajduka ne bi li vidjeli Perišića u bijelom dresu, jedan mu čak obećava i vlastiti bubreg, dok mu drugi poručuje: "Dovedeš li Perišića bit ćeš veći od Livaje u Splitu."

Mnogi se i pitaju gdje je Mihael Žaper, igrač Osijeka koji se već neko vrijeme povezuje s Hajdukom, a jedan komentar je primijetio kako uz svoje objave Nikoličius više ne stavlja prepoznatljivi hashtag "bit će toga još".

Podsjetimo, Hajduk je u ljetnom prijelaznom roku do sada doveo dvojicu igrača, Zvonimira Šarliju i Leona Dajakua.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 04:04