StoryEditorOCM
Hajdukpotvrdili i turci

Edin Džeko je dobio ponudu s Poljuda i još prije desetak dana poslao odgovor. Evo i koji...

Piše R. R.
25. lipnja 2024. - 23:20

Edin Džeko dolazi na Poljud ili ipak ne dolazi. Ovo je već saga koja se provlači dobrih desetak dana. Samo je važno tko je kada objavio. Recimo Nicola Schira, poznati nogometni insajder je objavio da je Hajduk poslao ponudu s dvogodišnjim ugovorom BH-reprezentativcu. Potvrdili su to i turski mediji, ali su i dodali da je ista ponuda odbijena.

Hajduk je kontaktirao Edina Džeku, to je istina. Međutim, Džeko im je odgovorio da je sretan u Istanbulu i zahvalio se na zanimanju, a ponudu je odbio. Razgovori su bili još 13. lipnja, ali su informacije iz Italije "malo kasnile“ – objavio je na svom profilu turski novinar Doruk Tecimer, dobro upućen u sve što se događa Feneru.

Nije tajna da Džeko simpatizira Hajduk, mnogi ga već vide na Poljudu, ali turski mediji tvrde da bi Fenerbahče mogao pokvariti takvu računicu. Džeku žele zamijeniti za nogometaša Bešiktaša Vincenta Aboubakara, dva kluba su navodno već stupila u kontakt.

U međuvremenu se Džeko oglasio na društvenim mrežama, objavio sliku je iz Istanbula, Fenerbahče je započeo s pripremama za novu sezonu. Džeko ima ugovor s Fenerbahčeom do ljeta 2025. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 06:38