Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

StoryEditor
SplitIMAMO POBJEDNIKE

Na Kupresu održano prvenstvo splitskih osnovaca u veleslalomu: najbrži su bili Ira Jeričević iz OŠ Pujanki i Roko Butorac iz OŠ Manuš

Piše Silvana Uzinić
21. veljače 2020. - 16:25
Splitski osnovci na KupresuPrivatni Album

Ira Jeričević iz OŠ Pujanki najbrža je skijašica među splitskim osnovcima. Ona je, naime, na ovogodišnjem prvenstvu splitskih osnovnih škola u veleslalomu osvojila prvo mjesto, a za njom su za samo par stotinki zaostale Ana Kraljević iz OŠ Manuš, odnosno Enia Raos iz OŠ Žnjan - Pazdigrad.

Među dječacima najbrži je Roko Butorac iz škole Manuš. Učenici te škole ujedno su osvojili skupna prva mjesta, dakle i djevojčice i dječaci. Također su odmah za njima učenici škole Žnjan - Pazdigrad, a treće skupno mjesto su osvojile učenice OŠ Pujanke, odnosno dječaci škole Split 3.

Organizator natjecanja, Savez školskih sportskih društava Grada Splita, za najuspješnije pojedince je pripremio već tradicionalne plišane medvjediće, a pokale i priznanja za grupne uspjehe.

Hotel Adria ski ustupio je svu potrebnu logistiku, a natjecanje učenika također tradicionalno pomaže Skijaški klub Split.

#KUPRES#SPLIćANI NA SNIJEGU

Izdvojeno