StoryEditorOCM
Splitiz sezone u sezonu

Splitski ugostitelji se sastali kako bi razmijenili iskustva o napojnicama, popustima za domaće i stranoj radnoj snazi

Piše Frano Kiso
16. studenog 2023. - 23:06

U četvrtak je održana proširena tematska sjednica Strukovne grupe ugostiteljskih djelatnosti Županijske komore Split, a teme na dnevnom redu ticale su se novosti oko izmjena u ugostiteljstvu, kao i pripreme za turističku 2024. godinu.

- Sjednica je sazvana zbog toga što su na javnom savjetovanju izmjene poreznih zakona među kojima se nalazi i Pravilnik o napojnicama. Želimo uputiti ugostitelje u tematiku i o čemu se točno radi - objašnjava nam Jelena Tabak, voditeljica sjednice i predsjednica Udruženja ugostiteljskih djelatnosti HGK.

- Druga, još važnija tema, je priprema za iduću sezonu, na koji bi način trebala izgledati svaka buduća turistička godina, a posebno želimo naglasiti da jedino rast kvalitete može opravdati rast cijena – dodaje Tabak u svom uvodnom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 12:37