StoryEditorOCM
Otociivan gospodnetić

Vlasnik Garifula udario inat - došao s Hitne, raspalio glazbu i doveo plesačice. Očito ne želi dati gušta Carpe Diemu

Piše S. Ša.
28. srpnja 2024. - 22:37

Nakon što je sinoć bio žrtva brutalnog fizičkog napada u kojem je na njega sa zaštitarima nasrnuo Josip Ćurković, suvlasnik "Carpe Diema", na svom Instagram profilu se javio vlasnik restorana "Gariful" Ivan Gospodnetić s videom iz kojeg se može zaključiti kako se neće tako lako zastrašiti. Podsjetimo, danas se našim kolegama javio s Hitne. 

image
Instagram/Screenshot
image

Story Ivana Gospodnetića objavljen 28. srpnja oko 22 sata

Naime, u objavljenom videu Gospodnetić je snimio večerašnju atmosferu u restoranu, a u pozadini se može čuti jako glasna muzika koja je, kako smo već ranije izvijestili, bila motiv sinoćnjeg napada.

Moguće da je vlasnik restorana "Gariful" s ovime htio poslati poruku Ćurkoviću i ostalim napadačima kako im unatoč svemu neće dati gušta.

image

Story, profil Ivana Gospodnetića

image

Story Ivana Gospodnetića objavljen 28. srpnja oko 22 sata

image

Story Ivana Gospodnetića objavljen 28. srpnja oko 22 sata

Inače, kako smo već pisali, Carpe Diem je vladao otokom, a onda je Gariful otvorio ekskluzivni bar. I to odmah u susjedstvu...

Svi su znali za restoran ‘Gariful‘, no poduzetni Gospodnetić je otvorio i sushi i lounge bar na vrhu restorana. Fino piće, hrana i muzika, baš ono što nudi i Carpe Diem. 

- Kombinacijom pažljivo biranih i svježih namirnica donosimo okuse dalekih krajeva na Vaše tanjure. Smješten u samom centru prekrasnog Hvara i u sklopu luksuznog restorana Gariful, novi sushi lokal Gariful G Spot oduševit će Vas raznolikom ponudom i visokom kvalitetom usluge. Ono po čemu se razlikujemo od ostalih je uvijek svježa riba u dovoljnim količinama, a nudimo i raznolik sushi meni kao i osvježavajuće ljetne koktele - navodi se opisu bara. 

Međutim, na Instagram videima vidi se muzika, ples, pravi party. Dakle sve ono što ima i susjedni Carpe Diem. 

Postavlja se pitanje jesu li postali konkurencija pa je došlo do makljaže? No, ako se pokaže da su te ćakule istinite, onda bi svakako nasilnike trebalo uputiti na to da poboljšavaju ponudu, a ne da se - mlate. Jer konkurencija te tjera da budeš bolji, kako u vlastitom pogledu, tako i za goste... 

- ‘Ti si restoran, nećeš ti imat svoju muziku. Pazi se pojest će te mrak‘ - kazao je je Ivan Gospodnetić kolegama s Dalmatinskog portala, što daje dodatna krila pretpostavkama koje kruže Hvarom... Te mu je riječi, tvrdi Gospodnetić, uputio Josip Ćurković - Ćos, vlasnik Carpe Diema. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 13:23