StoryEditorOCM
ShowbizMIRNIJI ŽIVOT

Dečko Danijele Martinović odustao od policijske karijere, vratio se pjevanju: Na tu je odluku najviše utjecao stres

Piše MOZAIK SD
13. veljače 2024. - 11:15

Pomagati i služiti velika je odgovornost te svakodnevno bezuvjetno davanje. O svojem poslu ne smijem pričati niti davati izjave, no navest ću samo kako već neko vrijeme to nije moj izbor. Trenutak kad stresan način života počne utjecati na vaše psihofizičko stanje je trenutak kad treba odlučiti promijeniti način života i životne navike. Život je predivan i samo jedan. Postoje i drugi, manje stresni načini na koje i dalje mogu nastaviti davati i pomagati, ispričao je Josip Plavić za 24sata

Nakon karijere policijskog inspektora, dečko Danijele Martinović vratio se prvoj ljubavi. Nakon 16 godina pauze ponovno se okupio njegov rock bend "Izvan zakona". Društvo je to iz srednje škole, a novi album najavljuju s pjesmom ‘‘Na kiši plešem‘‘. Pjesma je prvo bila namijenjena Danijeli Martinović.

- Danijeli sam pustio pjesmu u trenutku dok je još bila u demo verziji. U tom trenutku činila mi se idealnom za ženski vokal, jer ja nikad nisam pisao ili pjevao balade. Nakon što ju je poslušala nekoliko puta rekla mi je: ‘Ova pjesma je drugačija i nekako tvoja. Mislim da bi je upravo ti trebao snimiti s bendom‘. Nije me trebala puno nagovarati - ispričao je Josip.

Ostale pjesme s albuma su rokerske, a Danijeli se i to sviđa.

- Možda nećete vjerovati, ali Danijela je u duši prava rokerica - zaključio je pjevač. 

image
Slobodna Dalmacija

Danijela je Josipa upoznala nakon prekida gotovo 25-godišnje veze s pjevačem Petrom Grašom (46), a za sve je bila "kriva" krađa identiteta preko interneta koju je u policiji podnijela njezina odvjetnica prije dvije godine. Policija je slučaj brzo riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti.

- Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove - rekla je pjevačica za Gloriju koja nije isključila mogućnost da o svemu napiše i knjigu.

- Kad najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tad nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenarij. Prolazimo puno lijepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabilježena - rekla je pjevačica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:33