StoryEditorOCM

Sanjaš o savršenoj kosi? Afrodita ima rješenje! ESSENCE OF NATURE, snaga prirode u svakoj bočici!

Piše Promo
26. rujna 2024. - 00:00

Gusta i sjajna kosa uvijek osvaja poglede, postaje predmet divljenja, ali i adut dobrog samopouzdanja. Svi sanjamo o kosi koja je jaka i zdrava, kosi koja odiše vitalnošću. Iz Kozmetike Afrodita stiže nam upravo ono što će ostvariti naše ove naše snove o lijepoj i njegovanoj kosi, a to je njihova nova kolekcija proizvoda za njegu kose, HAIR ESSENCE OF NATURE, koja donosi snagu prirode u svaku bočicu.

Bez obzira na izazove s kojima se svakodnevno naša kosa suočava, ova inovativna linija pruža sveobuhvatna rješenja i vraća kosi njenu prirodnu ljepotu.

image
Olga Brycht/

Nova kolekcija proizvoda za njegu kose, ESSENCE OF NATURE pruža kosi ono najbolje iz dva svijeta – spoj tradicije i savremenosti, mudrosti naših baka te inovativnosti najnaprednijih tehnologija i spoznaja današnjeg vremena.

Inspirirani receptima koje su generacije žena koristile prije nas, Afrodita se ovog puta oslanja na prirodne sastojke kao što su kopriva, češnjak, ružmarin, arganovo ulje, kokosovo ulje, aloe vera i bijela gline. Za savršen doživljaj također nova linija iz Afrodite uključuje prirodna eterična ulja poput ulja metvice, limuna, naranče i ružmarina. Ova ulja stimuliraju vlasište i pružaju blagotvoran učinak aromaterapije, pretvarajući rutinu njege kose u opuštajući wellness ritual. Svaki proizvod je stvoren da oslobodi našu kosu od stresa i pruži joj prirodnu njegu kakvu zaslužuje.

image
Olga Brycht/

Ova prirodna i snažna formulacija zaokružena je učinkovitim aktivnim kozmetičkim sastojcima kao što su crinipan green, niacinamid, hijaluronska kiselina, keratin i salicilna kiselina. Njihovo djelovanje na kosu je dokazano i donosi vidljive rezultate – kosa je obnovljena, zaštićena i ojačana od korijena do vrhova.

Svaki šampon iz nove kolekcije dolazi u pakiranju od 320 ml, u 100 % recikliranim bočicama jer osim o zdravlju kose Afrodita brine i o očuvanju životne sredine.

Izaberi šampon koji tvoja kosa zaslužuje: 

Šampon za čišćenje masne kose s koprivom i bijelom glinom: Ovaj šampon uklanja suvišnu masnoću, ali čuva prirodnu ravnotežu vlasišta. S eteričnim uljem metvice, koprivom i bijelom glinom, postiže dugotrajnu svježinu i smanjuje potrebu za čestim pranjem.

image
Olga Brycht/

Otkrij tajnu bržeg rasta kose:

Ružmarinova voda za brži rast kose i protiv opadanja kose

Afrodita Ružmarinova voda je savršen dodatak rutini njege kose, posebno ako želiš postići brži rast i smanjiti ispadanje kose. Ovaj proizvod s dvostrukom snagom ružmarina u obliku eteričnog ulja i ekstrakta osmišljen je kako bi stimulirao vlasište i potaknuo prokrvljenost folikula, što pridonosi zdravom rastu kose. Ružmarinova voda je veganska i sadrži 92% sastojaka prirodnog porijekla.

Ako ti kosa izgleda tanka, rijetka i nikada ne možeš postići željenu frizuru, Afrodita Ružmarinova voda iz linije ESSENCE OF NATURE je čudesni eliksir koji tražiš. Ovaj proizvod nije samo još jedan tonik; to je supernapitak za vlasište i kosu koji pruža nevjerojatne rezultate.

Dvostruka snaga ružmarina budi folikule i potiče rast kose. Ružmarin, poznat po svojim stimulativnim svojstvima, povećava cirkulaciju u vlasištu, što rezultira jačim i zdravijim korijenima kose. Ova izuzetna kombinacija eteričnog ulja i ekstrakta ružmarina prodire duboko u vlasište, pružajući mu potrebnu hranu za rast nove, gušće kose.

Ružmarinova voda nije samo pomoćnik u borbi protiv opadanja kose, već i pravi saveznik u podsticanju rasta nove kose. Redovnom upotrebom, kosa će postati gušća, snažnija i zdravija, ostavljajući trajan dojam. Bujna kosa više nije samo san, već stvarnost s ovim prirodnim proizvodom.

Koristi Ružmarinovu vodu kao osvježavajući tonik za vlasište. Njegova formula ne samo da hladi i smiruje vlasište, već pruža i osjećaj potpune svježine i čistoće. Ujutro ili nakon dugog dana, nekoliko sprejeva Ružmarinove vode oživjeće kosu i dati joj novi sjaj.

Osiguraj svojoj kosi prirodni sjaj, snagu i zdravlje.

image
Olga Brycht/

Proizvodi HAIR ESSENCE OF NATURE dostupni su u drogerijskim i drugim trgovačkim lancima te u 3 Afrodita shopa u Zagrebu i Afroditinoj web-trgovini: webshop.afroditacosmetics.com

image
Olga Brycht/

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 13:31