StoryEditorOCM
ŽivotKRENULA 'RERA'

Stephan Machi, Srećko Radnić i Zlatko Gall promoviraju gastronomsku raskoš dalmatinskog zaleđa

Piše PSD.
23. srpnja 2014. - 20:20
Bila je to prava slika o raskoši mediteranskog zaleđa na tanjuru kada su se u Trilju u srijedu okupili najbolji majstori kuhinje iz sedam gradova i općina na slivu Cetine, kako bi javnosti predstavili dio gastro-baštine Cetinskog kraja kojom će ubuduće častiti i ugošćavati turiste, putnike i namjernike koji će posjećivati prirodne, kulturne i povijesne atrakcije zaleđa.

Jer, zagorski dio ove županije u proteklim je godinama dobio novih 500 kilometara pješačkih, biciklističkih, planinarskih i konjičkih staza za posjetitelje koje prate tok Cetine, a dodiruju Vrliku, Omiš, Sinj, Zadvarje, Trilj, Šestanovac i Dugi rat.

Projekt od dva milijuna eura

Sve to napravljeno je u sklopu projekta „Medpath“, europskog IPA projekta kojega vodi u suradnji sa talijanskim partnerima Regi...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 04:23