StoryEditorOCM
ŽivotMALOLJETNICA (15):

‘Mjesecima sam bila uvjerena da se osjećam loše jer jedem puno mliječnih proizvoda, a ja sam bila - trudna!‘

Piše MOZAIK SD
12. kolovoza 2024. - 09:08

Djevojčica Sophia Kadmiri zatrudnjela je s 15 godina, dok je još bila u školi, piše The Sun. Sophia se često osjećala bolesno i umorno ujutro, a svoje probleme je pripisivala intoleranciji na mliječne proizvode. Mučnine su trajale duže vrijeme i tek onda su ona i njezin momak shvatili da je zapravo trudna.

“Uopće nisam mislila da sam trudna. Osjećala sam se loše i bila stalno umorna i mislila sam da se to događa jer jedem puno mliječnih proizvoda, a oduvijek sam imala intoleranciju na laktozu”, rekla je Sophia koja je pohađala privatnu kršćansku školu i imala odlične ocjene. Šokirala je svoje prijatelje i obitelj kada je otkrila da će postati majka. Tinejdžerica iz Santa Cruza u Kaliforniji, oduševila se idejom o majčinstvu.

Prijatelji su odlučili organizirati zabavu otkrivanja spola za par, na kojoj su saznali da će dobiti dječaka.

“Bila sam s dečkom otprilike godinu dana u tom trenutku. Moj dečko je već posumnjao da sam trudna, a ja, s druge strane, nisam. Ja i beba smo sjajno", rekla je Sophia.
Unatoč brizi njenog momka oko toga kako će reći svojim roditeljima, oni su ih podržali jer je njegova majka sama prošla kroz trudnoću u tinejdžerskoj dobi. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 23:23