StoryEditorOCM
ŽivotOtišla u 'slatke vode'

Birokraciji u inat: usprkos sigurnom poslu novinarke, Teuta je spremno odlučila prekvalificirati se i krenuti u poduzetnički pothvat

9. svibnja 2018. - 15:01

Od ovoga tjedna, oku i nepcu ugodne, jedinstvene slastice u obliku monoporcija te entremet torte s mirror glazurama naći će se u ponudi nove zadarske slastičarnice "L’orchidée", smještene na Poluotoku. Iza ukusnih malih umjetničkih djela, moćnih kombinacija čokolade, karamela, orašastih plodova i voća stoji Teuta Babajko Jamičić, žena koja je strast prema kolačima otkrila radeći kao novinarka, pišući za jedan gastronomski prilog i ne sluteći da će nekoliko godina kasnije svima prezentirati i svoju gastronomsku priču.

- Kao novinarka u Zadru radila sam 15 godina, a s mužem Ivanom Jamičićem, koji je inače fotograf, počela sam raditi i jedan novinski prilog o hrani. Oduvijek sam voljela kuhati, no uz ovaj posao shvatila sam da me ipak najviše privlače kolači....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. studeni 2024 17:40