StoryEditorOCM
ShowbizOBITELJSKI RASKOL

Životna drama slastičara kojeg Hrvati obožavaju: ‘Oženio je vlasnicu krčme, ali sin ne želi čuti za njega‘

Piše SCENA SD
22. rujna 2023. - 18:16

Zvijezda ‘Great British Bake Offa‘, britanskog TV natjecanja u pekarstvu, slavni kuhar Paul Hollywood, oženio se u srijedu za 18 godina mlađu vlasnicu krčme Melissu Spalding. Otprilike 75 njegovih ‘najbližih‘ prijatelja i članova obitelji, uključujući i kolegicu Prue Leith, prisustvovalo je vjenčanju u hotelu Anassa na Cipru. No, jedna je osoba ipak nedostajala, prenosi Jutarnji list.

Riječ je o Hollywoodovom 21-godišnjem sinu Joshu, kojeg ima iz prvog braka s bivšom suprugom Alex. "Josh nije došao na vjenčanje", potvrdio je Paulov prijatelj za Daily Mail.

Melissina obitelj je prisustvovala velikom slavlju, a obiteljski pub ‘The Checkers‘ bio je zatvoren od 16. do 26. rujna kako bi svi mogli uživati u svadbenom slavlju.

Godine 2019. glasnogovornik Paulove prve supruge otkrio je da Josh nije vidio niti razgovarao s Hollywoodom otkako se njegov otac iselio iz obiteljskog doma i započeo romansu s mladom konobaricom Summer Monteys-Fullam.

Alex je sebe opisala kao ‘samohranu majku‘ tijekom jednog podcasta u kojem je sudjelovala 2020. godine.

Inače, Paul je živio na Cipru tijekom 1990-ih i radio kao glavni pekar u hotelu Anabelle, gdje je i upoznao svoju prvu suprugu koja je radila kao instruktorica vožnje. Hotel u kojem se ovog tjedna vjenčao za drugu suprugu dio je te grupacije.

Vjenčanje je održano u kapelici hotela, a zatim je uslijedio domjenak.

image
Timmie/Goff Photos/Profimedia

Paul i 39-godišnja Melissa u vezi su već tri godine, a navodno ju je bez prevelike pompe zaprosio u proljeće 2022. Svoju su vezu potvrdili u prosincu 2019., nakon što su prethodno zanijekali romansu. Nakon njegova razlaza sa Summer, otkrivena je povezanost s Melissom, no tvrdio je da su samo prijatelji. Obje žene, zanimljivo je dodati, poznavale su se jer su radile u pubu.

Nakon što je par proveo Božić u spomenutom pubu, Paulov glasnogovornik potvrdio je da su ‘jako sretni zajedno‘.

Spalding je već dva puta bila zaručena, a jedno vrijeme se trebala udati za profesionalnog golfera Jasona Barnesa. S Hollywoodom se zbližila dok je u Britaniji vladala karantena tijekom pandemije koronavirusa.

"Paul i Melissa proveli su puno vremena zajedno u izolaciji. Postalo je očito da su zajedno i ostali su u njegovoj kući. Sada će ona tu ostati zauvijek", otkrio je izvor za Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:47