StoryEditorOCM
PanoramaŠTO DONOSI LJETO?

Veliki ljetni horoskop! Planeti otkrivaju što vas očekuje u ljubavi, seksu, zabavi. Jednom znaku će biti naklonjeni

Piše MOZAIK SD
10. lipnja 2023. - 14:16

Ovan

Pred vama je uzbudljivo ljeto koje će vam dugo ostati u sjećanju. Bit ćete magnetski privlačni i šarmantni pa ćete lakoćom osvajati naklonost. Osjetit ćete povećanu potrebu za uzbuđenjem pa ćete se rado upuštati u flert. Već na početku ljeta ostvarit ćete vruću romansu koja će ostvariti mnoge vaše najskrivenije želje. Parove očekuje ljubavna renesansa. Posvetit ćete se jedno drugome i buđenju uspavanih strasti, a lipanj i prvi dio srpnja bit će idealni za zajedničko putovanje. Mnogi će se parovi zaručiti ili doznati novosti o prinovi.

image
Shutterstock

Bik

Nadolazeći ljetni mjeseci donose vam izazove. Ako ste u vezi, česte prepirke i nesuglasice mogle bi vas udaljiti od voljenog. Ne donosite u afektu odluke koje se tiču zajedničke budućnosti jer biste ih kasnije mogli požaliti. Najviše ćete se prepirati oko novca i pitanja vezanih za dom i obitelj. Stanujete li s rodbinom, shvatit ćete da će preseljenje biti ključno za ostvarenje skladnog odnosa s partnerom. Samci će se opirati emocijama zbog straha od razočaranja, ali će se u kolovozu opustiti i ostvariti vrući flert.

Blizanci

Očekuje vas uzbudljivo razdoblje puno izlazaka, druženja i novih poznanstava. Ljeto će vam ostati u sjećanju ponajviše po dobrom društvu i brojnim zabavnim dogodovštinama. Puno ćete putovati, ali ne na daleke destinacije, već će vas više radovati kraći izleti. Promjena sredine donijet će vam puno uzbuđenja i prilika za flert. Najbolje ćete se provoditi u lipnju i početkom srpnja, dok je rujan povoljan za početak nove veze. Parovi će se odlično slagati. Sve ćete raditi zajedno, a česti izlasci dodatno će vas zbližiti.

Rak

Pred vama su zanimljivi dani. Nećete se ničega odricati pa ćete rado udovoljavati svojim potrebama, a hedonizam će se očitovati u neumjerenom trošenju novca na izlaske, putovanja i odlaske u skupe restorane i konobe. Nećete štedjeti ni na odjeći i aktivnostima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo, ali takav pristup prema financijama mogao bi dovesti do bračnih trzavica. Kolovoz je povoljan za rješavanje nesporazuma, dok samcima donosi priliku da se zaljube. U rujnu ćete dobiti odgovor na pitanje ima li taj odnos budućnost.

Lav

Bit ćete glavna zvijezda ovog ljeta. S Venerom i Marsom u vašem znaku, već u lipnju shvatit ćete da su pred vama nezaboravni trenuci. Bit ćete ste neodoljivi pa vam neće nedostajati prilika za flert, a jedan će susret biti sudbonosan. Ovo je sjajno je vrijeme za početak uzbudljive ljetne romanse. U kolovozu ćete se teže otvarati pred drugima, no rujan donosi ljubavno ispunjenje. Ako ste u vezi, očekujte buđenje strasti i romantike. Moguće su velike promjene pa ćete proslaviti zaruke, vjenčati se ili zasnovati obitelj.

Djevica

Dočekat ćete ljeto u sjetnom raspoloženju. Nećete biti zainteresirani za provode jer će vam više odgovarati mirniji način života. Tražit ćete mir pa ćete ljetovati na nerazvikanoj lokaciji bez turista. Tek ćete u kolovozu živnuti, a uzbudljiv flert začinit će vam svakodnevicu. Vezane Djevice udaljit će se od dragoga. Povratak nekoga iz vaše ljubavne prošlosti mogao bi unijeti nemir u odnos s voljenim, ali u kolovozu ćete dobiti odgovore na sve nedoumice. Druga polovica mjeseca idealna je za romantično ljetovanje udvoje.

Vaga

Ljeto vam donosi mnogo prilika za zabavu i druženje, ali i za flert. Već u lipnju primijetit ćete da vam je popularnost u porastu. Očekujte mnoštvo poziva za izlazak, a samci i novu ljubavnu ponudu. Prva polovica ljeta donosi vam ostvarenje uzbudljive romanse, no u kolovozu je moguće zatišje. Parovi će se odlično slagati. I vi i partner bit ćete raspoloženi za akciju, a zajedničko ljetovanje pružit vam priliku da se ponovno zbližite. U kolovozu se pazite nesuglasica, no rujan vam donosi priliku da rasplamsate vatru.

Škorpion

Ljeto će započeti u napetom raspoloženju. Česte prepirke s partnerom obilježit će lipanj i srpanj. Tenzije će biti povišene, ali pazite da ne kažete ili napravite nešto što ćete požaliti. Morat ćete pokazati više strpljenja i samokontrole. Kolovoz vam donosi olakšanje. Idete li s voljenim na ljetovanje, to će biti idealna prilika da izgladite nesuglasice i uspostavite prisniji odnos. Samcima će prva polovica ljeta donijeti pokoju površnu avanturu, no u kolovozu će stresti nekoga s kim će poželjeti ostvariti nešto više.

image
/Shutterstock

Strijelac

Pred vama je nezaboravno ljeto. Dobit ćete priliku posvetiti se omiljenim hobijima pa ćete puno izlaziti, putovati i upoznavati nove ljude i kulture. Samci bi mogli ostvariti vruću romansu sa šarmantnim strancem, a povezanost će biti toliko snažna da će nastaviti održavati vezu na daljinu. Vezani će u voljenom imati idealnog suputnika koji će dijeliti njihovu strast za avanturama i putovanjima. Očekuju vas uzbudljivi trenuci, a neki bi se parovi mogli u naletu spontanosti zaručiti ili vjenčati.

Jarac

Ljetni mjeseci bit će idealna prilika da provedete neko vrijeme u samoći i donesete odluke koje dugo odgađate. Odgovarat će vam mirniji način života pa ćete izbjegavati gužve i razvikana turistička mjesta. Idete li na ljetovanje, odabrat ćete manje popularno odredište koje vam pruža mir i privatnost. Kolovoz će biti povoljan za parove koji nisu bliski jer će im pružiti priliku da se posvete jedno drugome. I samcima će taj mjesec biti najsretniji pa bi se mogli posve neočekivano zaljubiti i započeti vruću ljetnu romansu.

Vodenjak

Nadolazeće razdoblje bit će sve samo ne dosadno. Ako ste u vezi, česte svađe s voljenim izmjenjivat će se sa strastvenim pomirenjima i zaklinjanjem na vječnu ljubav. Imat ćete osjećaj da ne možete jedno s drugim, ali nećete moći biti ni dugo razdvojeni. Najintenzivnije razdoblje bit će lipanj i srpanj, dok u kolovozu dolazi do zatišja. Samcima će početak ljeta biti sadržajan. Izlasci i putovanja donose brojne susrete, ali i priliku za ostvarenjem kraće romanse. U rujnu ćete upoznati osobu s kojom ćete poželjeti ostvariti nešto više.

Ribe

Ljeto će obilježiti porast obaveza. Nećete imati dovoljno vremena za opuštanje, no ključ uspjeha ležat će u boljoj organizaciji. Uz malo truda i volje, odradit ćete zadatke pa će vam ostati vremena za odmor i zabavu. Srpanj donosi najviše prilika za opuštanje. Iskoristite te dane za odlazak na more s voljenim i uživajte u romantičnim ljetnim noćima. Samci će ostvariti avanturu koja će im uljepšati ljeto. U kolovozu se nećete lako otvarati pred neznancima, dok će se parovi suočiti s trzavicama, ali u rujnu dolazi do olakšanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 03:02