StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Blizancima veza postaje sve ozbiljnija, Vage će upoznati osobu koja će ih očarati, Ribe idu na dijetu

Piše MOZAIK SD
4. lipnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Poslovni vam apetiti rastu. Razmišljat ćete o osamostaljenju, a pogotovo ako se bavite trgovinom, turizmom ili marketingom. Imate velike snove i dovoljno hrabrosti da ih pokušate ostvariti. Na intimnom planu čekaju vas iznenađenja. Samci će upoznati osobu koja će ih magnetski privlačiti, dok će parovi raspiriti staru vatru.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Članovi obitelji zamjerit će vam što posvećujete više vremena izlascima s prijateljima, nego njima i kućanskim obavezama. Izbjeći ćete svađe ako budete redovito obavljali svoja zaduženja. Dobra koncentracija omogućit će vam da se istaknete prilikom učenja i polaganja ispita, kao i u brzom pronalasku rješenja većine problema.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 2

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nedavno započeta veza postaje sve ozbiljnija. Dobra komunikacija i snažna fizička privlačnost bit će vam jasan znak da ste pronašli odgovarajućeg partnera. Samci će uživati u izlascima i druženju, koji će im donijeti i novu priliku za flert. Odgovarat će vam rad s ljudima, a dobro će vam ići i intelektualne aktivnosti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Financijska pitanja doći će u središte vašeg zanimanja. Nastojat ćete ostvariti što veću zaradu kako biste imali dovoljno novca za stvari u kojima uživate – šoping, putovanja i izlaske. Trebali biste  sada štedjeti na užicima da biste ostvarili cilj. Osjetljiva probava zahtijevat će više pažnje. Izbjegavajte masnu hranu.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Brzopleti zaključci mogli bi nepovoljno utjecati na poslovne rezultate. Budite oprezni prilikom donošenja bitnih odluka i nemojte ih temeljiti na osjećajima. Ovog će vam tjedna nedostajati strpljenja pa pazite da vam se to ne obije o glavu. Samci će biti neodoljivi. Pred vama je početak strastvene ljubavne veze.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Nemojte vjerovati glasinama koje načujete u vezi posla. Netko namjerno širi dezinformacije kako bi digao paniku pa se ne obazrite na takve stvari. Samci bi mogli stupiti u kontakt s bivšim partnerom. Imat ćete osjećaj da vaša priča nije završena. Posvetite se sebi i svojim potrebama. Odlazak na masažu će vas preporoditi.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Istaknut ćete se dobrim instinktima i snalažljivošću. Nove poslovne ponude prštat će sa svih strana, a na vama će biti da odlučite jeste li spremni za promjene ili ste zadovoljni na sadašnjem radnom mjestu. Bogat društveni život donosi obilje zabave, ali i prilika za flert. Upoznat ćete osobu koja će vas očarati.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Previše ćete osobno shvaćati kritike upućene na vaš račun. Uvažite dobronamjerni savjet stručnijeg i iskusnijeg suradnika i ne ulazite u prepucavanja s nadređenima. Gubitak njihove podrške mogao bi vas skupo koštati. Pretjerivanje s alkoholom probudit će vašu svadljivu stranu, a najviše ćete napadati partnera i bližnje.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 2

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete dobro raspoloženi i odlično se snalaziti u socijalnim interakcijama. Ako ste samac, smiješi vam se novo poznanstvo koje će vas ispuniti velikim očekivanjima. Postizat ćete uspjeh u svim vrstama intelektualnih poslova. Prevodioci, novinari i nastavnici dobit će priliku za usavršavanjem ili napredovanjem u struci. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Uzrujavat ćete se oko nebitnih stvari, a nezadovoljstvo iskaljivati na bližnjima. Vezani, pazite da ne otjerate dragoga od sebe sitničavim ponašanjem i priređivanjem ljubomornih scena. Ulagat ćete mnogo truda u svaki zadatak. Nemojte se iznenaditi ako vam nadređeni ponude rad na dodatnom, solidno plaćenom projektu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ako je vaša veza u krizi, mogli biste potražiti uzbuđenje sa strane. Nećete odoljeti šarmu atraktivne osobe koja vas već neko vrijeme pokušava osvojiti, ali pazite da u trenutku slabosti ne napravite nešto što ćete požaliti. Nezadovoljstvo trenutnom pozicijom odrazit će se na vaš učinak, a neke će potaknuti na verbalne okršaje.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Izražena radna etika omogućit će vam da privedete kraju davno započete zadatke. Povoljno je vrijeme za osmišljavanje novih projekata, ali i za traženje posla. Ostavljat ćete dobar dojam pa ćete se na razgovoru za posao prometnuti u glavnog kandidata za zapošljavanje. Razmišljat ćete o započinjanju dijete.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 15:25