StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za subotu: Strijelci, izvrtat ćete istinu! Blizanci će biti ljubomorni, a Rakovi smiriti napetu situaciju

Piše Mozaik SD
2. prosinca 2023. - 09:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Mogli biste upoznati pojedinca koji će vas privući svojom erotičnošću i duhovitošću. Strast je na vidiku, no možda uključuje opasnu pustolovinu, stoga pazite u što se upuštate. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Na vrijeme ćete smiriti napetu situaciju te jasnim argumentima utišati nezadovoljstvo i glasne kritike ukućana. Sitnim znakovima pažnje oduševit ćete ljubavnog partnera.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Bit ćete prodorni i energični, ali nećete osobito dobro organizirate svoje aktivnosti. Ljubomornim ispadima i pretjeranim zahtjevima mogli biste dovesti partnera do ruba živaca.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Odnos s bračnim partnerom neće biti zadovoljavajući, no za razliku od njega, vi ćete pokušati nešto promijeniti. Zbivanja u obitelji zahtijevaju kompromise i više razgovora. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Rado ćete pomoći prijateljima i dragim ljudima. Raspitivat ćete se o zdravlju njihove obitelji, zanimati se za probleme koji ih muče te spremno saslušati što vam imaju reći. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Obiteljski sklad jako vam je važan. Vodit ćete računa o kući, brinuti se o djeci i tetošiti bračnog partnera. Navečer su moguće probavne tegobe pa pazite što jedete i pijete.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Imat ćete planove s prijateljima pa ćete nastojati izbjeći kućne obaveze. Pobunit ćete se protiv ustaljenog kućnog ritma zahtijevajući izmjenu pravila koja vam ne odgovaraju.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

U središtu vašeg zanimanja naći će se imovinska pitanja. Smetat će vam pojedinci koji guraju nos u vaše intimne stvari. Bit ćete uvjereni da im namjere nisu dobronamjerne.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Bit ćete skloni izvrtanju istine, posebice ako ste se upustili u vezu s pojedincem kojeg ne prati dobar glas. Dignut ćete mnogo prašine svojim provokativnim ponašanjem.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Tražit ćete potvrdu ljubavi i odanosti od svog izabranika, a dobiti samo mrvice. Analizirajući svaku njegovu riječ i gestu samo biste si stvorili dodatnu zbrku u glavi i srcu.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Privlačit će vas sve što je neobično, kao i ono što drugi žele sakriti od vas. Istraživat ćete pozadinu nedavnih događaja uživajući u analiziranju različitih ljudskih karaktera. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Ako ste svjesni svog nepriličnog ponašanja prema partneru, poslužit ćete se nemuštim isprikama i izmišljati priče. No, time ćete još više produbiti njegovu sumnjičavost. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 15:42