StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za subotu: Bikovi će biti energični, Lavovi uživati u ljubavnom zanosu, a Ribe će uhvatiti panika

Piše Mozaik SD
30. prosinca 2023. - 08:30

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Uživat ćete u nježnosti kojom će vas obasipati vaš zaljubljeni partner, samo pazite da ga ne zagušite silinom svojih emocija i strasti. Ne zaboravite se javiti članu obitelji.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Neće vam nedostajati energije, samo pitanje je kako ćete je iskoristiti. Ako namjeravate provesti novogodišnje blagdane u društvu obitelji, ne otvarajte delikatne teme.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nećete skrivati osjećaje prema osobi koju simpatizirate. Iako oni možda neće biti uzvraćeni, to vas neće oneraspoložiti. Osjetit ćete olakšanje jer se više ne morate pretvarati.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Trebate uskladiti svoje i partnerove želje. Vi ste najviše zainteresirani za mirne i opuštene trenutke u toplom ljubavnom gnijezdu, dok druga strana želi aktivnost i dinamiku.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pristajat ćete na partnerove prijedloge i iskreno se truditi pokazati svoje najbolje strane. Uživajte u ljubavnom zanosu ne pokušavajući otkriti gdje ćete na koncu završiti.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Upoznat ćete skriveno lice pojedinca koji vam je prirastao srcu. Iako ste odbacivali sve tračeve koji kruže u okolini, nakon razgovora s njim vaš pogled će se razbistriti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Bezazleno koketiranje ili odnos za koji ste vjerovali da je tek prolazna avantura odjednom je postao mnogo više, a vi kao da ste pomalo izgubljeni u novim okolnostima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Opušteno ćete uživati u zajedničkim aktivnostima s ukućanima. Ako niste ispunili sve želje ili obećanja tijekom božićnih blagdana, iskoristite ove dane da to nadoknadite.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Obilujete energijom, ali mogli biste se previše iscrpljivati. Zbog novogodišnjeg stresa moguće su manje poteškoće s probavom pa ne zanemarujte zdrave, opuštajuće navike.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nećete moći sakriti zaljubljenost pa ne glumite da ste nezainteresirani ili hladni. Ovih je dana iskrenost prema partneru najbolji put do trajne i stabilne ljubavne sreće.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Nove okolnosti mogle bi vas prisiliti na promjenu plana, na što nećete biti spremni. Odlučite li se za drukčiji doček Nove Godine, morate uzeti u obzir i negativne posljedice.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Bit ćete napeti jer će vam se činiti da vam vrijeme curi. Obuzet će vas panika, čak i u slučaju da se sve odvija kako treba. Opustite se pa ćete stići sve napraviti na vrijeme.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 17:04