StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu?

Horoskop za petak: Ribama nedostaje inspiracije, Lavovi će riješiti veliki problem, a Bikovi vratiti drage uspomene

Piše Mozaik SD
1. prosinca 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Zbog iskrenosti i izazovnog tona u komunikaciji mogli biste imati problema s okolinom. Pripazite na svoje riječi prije nego što bi uzrokovali svađu s obitelji ili prijateljima.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Ako još uvijek gajite izvjesne osjećaje prema bivšem partneru, vratit će vam se neke drage uspomene koje ste htjeli zaboraviti. Bolje je da neke stvari ostavite u prošlosti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Očekuje vas buran dan. Trčat ćete s jednog sastanka na drugi, prikupljati potrebne podatke ili se opteretiti dodatnim obavezama zbog iznenadnog izostanka jednog suradnika. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Ne budete li birali riječi u razgovoru s prijateljem, mogli biste ga povrijediti. Budite tolerantni i povedite više računa o bližnjima. Umjesto kritika, pružite im potporu. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vaše mišljenje bit će traženo, a savjeti uvaženi. Izvrsna koncentracija omogućit će vam da brzo pohvatate konce i riješite problem s kojim drugi ne uspijevaju izaći nakraj.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Suočit ćete se s novim okolnostima koje će se pokazati pozitivnima ako im se brzo prilagodite. Radite li na povjerljivom zadatku, bit ćete pod pritiskom. Kućanski poslovi će vas umarati. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Odlikovat ćete se mudrošću i pravednošću pa ćete uživati poštovanje drugih. Prodirat ćete i do najskrivenijih partnerovih fantazija, prepoznavati ih i izlaziti im ususret.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Pratit će vas pojačani unutarnji nemir praćen potrebom da pobjegnete od pritisaka i nedoumica. Osjetit ćete tromost, nisku motivaciju i povećan nagon za spavanjem.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Razmišljat ćete o ljubavnoj vezi s prijateljem ili kolegom. Najbolje je da na miru razmislite o stvarima koje su se dogodile proteklih dana pa tek onda donesete konačnu odluku.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Nastojeći što manje misliti na privatne izazove, usmjerit ćete svu energiju na posao. Vodite li važne pregovore, moguće je da vas iznenade novi zahtjevi suprotne strane.

LJUBAV: 3  POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Teško ćete izdržati bez prijatelja, druženja, razgovora i zabave. Šalama i dobrim raspoloženjem borit ćete se protiv svih izazova, a što će vam i pomoći da ih nadvladate.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Bavite li se kreativnim aktivnostima, osjetit ćete zasićenje i nedostatak inspiracije. Provedite večernje sate u gledanju filmova, kazališne predstave ili slušanju glazbe.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 16:50