StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za četvrtak: Rakovima godi mir i osama, Djevice će se prepirati s partnerom, Vage će pomoći prijatelju

Piše MOZAIK SD
28. prosinca 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Izvrsno ćete se slagati s djecom, dok će odnosi sa starijima zahtijevati više strpljenja. Morat ćete im malo popustiti. Javit će vam se prijatelj kojeg dugo niste vidjeli.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nastojte biti tolerantni i spremniji na kompromis jer bi vas u suprotnom vaša posesivnost mogla skupo stajati. Potrudite se oko partnera koji već polako gubi strpljenje.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Suočit ćete se s partnerovim nezadovoljstvom. Na vaše pokušaje razgovora reagirat će povlačenjem u sebe. Možda sluti što mu želite reći, no nema volje raspravljati o tome.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Poslovne obaveze bit će zahtjevnije nego što ste očekivali. Godit će vam mir i osama pa ćete večer provesti u toploj kupki, a pronaći ćete vremena i za omiljeni hobi. 

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Primijetit ćete da je jedan vaš poznanik promijenio ponašanje prema vama. Mučit će vas njegova odsutnost pri razgovoru te kratki i šturi odgovori. Ne opterećujte se time.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Imunitet će vam malo oslabiti, posebice ako ste prethodnih dana pretjerali s jelom i pićem, a premalo spavali. Prepirat ćete se s partnerom i ukućanima oko podjele obaveza. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Pomoći ćete prijatelju koji je dospio u probleme da se trgne i poradi na pronalaženju rješenja. Čujete li zanimljive i sočne priče, ne otkrivajte ih onima koji imaju dug jezik.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Pripremite ukusnu večeru uz svijeće za svog izabranika nakon kojeg ćete mu priznati svoje osjećaje. Bit ćete posebno nadahnuti pa ćete se pokazati u najboljem izdanju.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Unatoč strepnji da će vam novogodišnji planovi potpuno propasti, sve će ispasti bolje no što ste mislili. To će vas nagnati da odete u kupovinu. Ne pretjerujte s trošenjem.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Intenzivno ćete komunicirati s prijateljima, no svjesni ste da neki odnosi postaju zamršeni. Nećete imati želje suočiti se s tim pa ćete se ponašati kao da je sve u redu.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ljubavna situacija neće biti potpuno stabilna. Partner će vam prigovarati da ga zanemarujete zbog društva, a vi ćete reagirati uvrijeđeno. Pazite da ne pretjerate s provokacijama.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Umorni ste i napeti, a slobodno vrijeme neće vam donijeti priželjkivani mir. Zamarat ćete se stvarima na koje ne možete utjecati i nepotrebno započinjati prepirke s ukućanima.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. srpanj 2024 15:47