StoryEditorOCM
Hranazeleni ponedjeljak

Vrijeme je za ciklu: imamo savršen recept za sve ljubitelje crvene kraljice

Piše PSD.
7. rujna 2015. - 16:05
Ako želite jesti zdravo, najbolje je konzumirati povrće u stađunu, stoga, primjerice, zaboravite na tikvice u studenome(!)… sažetak je gastronomske filozofije 36-godišnjeg chefa Tončija Puljića, voditelja restorana “Caper” u splitskom “Radisson Blu Resortu”.

Mjesto je to vrlo promišljenog estetskog doživljaja na kojem će vam, osim Tončijevih pomno osmišljenih jela, pogled mamiti i beskonačno meditativno plavetnilo Jadrana, pa kad sve to spojite u cjelinu, eto savršenog doživljaja.

Za uvod u današnji “Zeleni ponedjeljak”, Tonči nam je pripremio predjelo koje nas je doista oborilo s nogu. Odlučite li se posjetiti “Caper”, svakako ga isprobajte ili ga jednostavno pokušajte sami pripremiti kod kuće. Riječ je o okruglicama od brokula i sira na posteljici...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 17:48