- Mi 25 godina provociramo tržište, gledamo kako se stvari mijenjaju, podigli smo se izvan lokalnih okvira i nosimo se sa svijetom.
Visoko sofisticiran proizvod svjetske klase, nije lako napraviti, od novca su u tome važniji i ljubav i strpljenje. Svi zajedno možemo više, razvijati se i poraditi da budemo tamo gdje bismo htjeli biti, a ne da se, kao nedavno, na jednom natječaju u svijetu traži plavac od 2,5 do tri eura i da se javi 18 hrvatskih dobavljača. Rekao je to Frano Miloš, poznati pelješki vinogradar koji je na radionicu o Plavcu malom u petak navečer privukao Splićane u Dioklecijanove podrume.
U tim su podrumima na Vinskom podrumu, drugom sajmu vina i delicija Slobodne Dalmacije i dalmatinskih vinara, imali priliku kušati njegov Plavac berbe 1994. i više Stagnuma...
Visoko sofisticiran proizvod svjetske klase, nije lako napraviti, od novca su u tome važniji i ljubav i strpljenje. Svi zajedno možemo više, razvijati se i poraditi da budemo tamo gdje bismo htjeli biti, a ne da se, kao nedavno, na jednom natječaju u svijetu traži plavac od 2,5 do tri eura i da se javi 18 hrvatskih dobavljača. Rekao je to Frano Miloš, poznati pelješki vinogradar koji je na radionicu o Plavcu malom u petak navečer privukao Splićane u Dioklecijanove podrume.
U tim su podrumima na Vinskom podrumu, drugom sajmu vina i delicija Slobodne Dalmacije i dalmatinskih vinara, imali priliku kušati njegov Plavac berbe 1994. i više Stagnuma...