Zapečene bruskete s rajčicom, mozzarellom i dimljenim lososom, svježi lubin na žaru s povrćem, panna cotta s preljevom od šumskog voća – to bi za mnoge, posebno ljubitelje ribljih specijaliteta, bio idealan jelovnik.
Ako biste radije na tanjuru vidjeli meso, tada se može uživati u mesnom carpacciu s podlogom od rikule, domaćim makarunima s pršutom i tartufima, a za desert uz panna cottu i domaći semifredo.
Koji god jelovnik izaberete, nećete pogriješiti, dapače, napravit ćete dobro za sebe i prijatelje, poslovne suradnike jer ovo je samo dio ponude ovogodišnjeg Tjedna dobre hrane, koji se već godinama u organizaciji Europapress holdinga priređuje u hrvatskim restoranima.
Težak izbor
Tjedan dobre hrane u organizaciji “Dobrih restorana” i “Dobre hrane”,...
Ako biste radije na tanjuru vidjeli meso, tada se može uživati u mesnom carpacciu s podlogom od rikule, domaćim makarunima s pršutom i tartufima, a za desert uz panna cottu i domaći semifredo.
Koji god jelovnik izaberete, nećete pogriješiti, dapače, napravit ćete dobro za sebe i prijatelje, poslovne suradnike jer ovo je samo dio ponude ovogodišnjeg Tjedna dobre hrane, koji se već godinama u organizaciji Europapress holdinga priređuje u hrvatskim restoranima.
Težak izbor
Tjedan dobre hrane u organizaciji “Dobrih restorana” i “Dobre hrane”,...