Koje vino spariti sa ribom, a koje s mesom? Zašto stručnjaci kažu da im vino "vuče" na borovnicu? Je li maslinovo ulje koje ste kupili stvarno vrhunsko?
Povremeni gurmani i vinski laici imaju puno pitanja koja si postavljaju dok vrte čašu s vinom iznad glave u pravcu svijetla. Ako ste ikad željeli otkriti odgovore na mnoga pitanja koja vas muče, bez da plaćate somelijerske tečajeve, imamo dobru vijest. Uz 8. Vinski podrum prirpremili smo radionice za svakoga. Potpuno su besplatne i vode ih vrhunski stručnjaci. Da bi iskustvo bilo potpuno, grupe su ograničene. Požurite i rezervirajte svoja mjesta na:
vinskipodrum@slobodnadalmacija.hr
ili 021/352-750, 021/352-770
Raspored:
PETAK 20. 5. 2022.
13h
HOTEL VESTIBUL PALACE, Iza Vestibula 4, Split
VINSKE PRIČE SRIJEMA
Organizator:...