StoryEditorOCM
Hranazeleni ponedjeljak

Heljdina kaša odlična je zamjena za meso, evo kako je pripremiti

Piše PSD.
20. travnja 2015. - 14:37
Budući da je doručak najvažniji obrok, potrebno je biti posebno pažljiv pri odabiru namirnica s kojima ćemo započeti dan. “Prijatelji životinja” u sklopu kampanje “Zeleni ponedjeljak”, naravno, preporučuju da doručak bude sastavljen isključivo od namirnica biljnog podrijetla.

Stoga vam danas donosimo recept Anite Euschen, koja nam objašnjava kako pripremiti heljdinu kašu.

Prijedlog za ručak

Sastojci:

- 250 g heljde
- pola litre vode
- smrznuto povrće (mješavina tikvica, paprika, rajčica, mahuna, luka i crnih maslina)
- paprika u prahu
- 3 žlice koncentrata rajčice
- 1 žlica senfa
- sol, pola...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. studeni 2024 02:29