Kampanja Zeleni ponedjeljak ušla je u svoju jesensku shemu. Nakon veganskog domjenka u samoborskome gradskom poglavarstvu i javne degustacije, udruga Prijatelji životinja organizirala je radionicu kuhanja veganskih jela na otvorenom, i to povodom Svjetskog dana vegetarijanstva.
Radionica kuhanja održana je u sklopu kampanje Zeleni ponedjeljak na Trgu kralja Tomislava u Samoboru na Svjetski dan vegetarijanstva, 1. listopada.
Anita Euschen, voditeljica radionica kuhanja za djecu, poučila je građane Samobora kako pripremiti ukusna veganska jela poput ražnjića i rižota te slastica kao što su palačinke i čokoladna halava.
Prvi listopada obilježava se u cijelome svijetu od 1977. godine kao Svjetski dan vegetarijanstva. Znanstvenici su još prije nekoliko godina iznijeli alarmantno...
Radionica kuhanja održana je u sklopu kampanje Zeleni ponedjeljak na Trgu kralja Tomislava u Samoboru na Svjetski dan vegetarijanstva, 1. listopada.
Anita Euschen, voditeljica radionica kuhanja za djecu, poučila je građane Samobora kako pripremiti ukusna veganska jela poput ražnjića i rižota te slastica kao što su palačinke i čokoladna halava.
Prvi listopada obilježava se u cijelome svijetu od 1977. godine kao Svjetski dan vegetarijanstva. Znanstvenici su još prije nekoliko godina iznijeli alarmantno...