StoryEditorOCM
SvijetLAVINA REAKCIJA

Video u kojem se dječak igra s vučjakom mnoge prestravio: ‘Ovo može završiti tragično.‘ Ima ih i kojima je ‘presladak‘

Piše Vijesti SD
10. srpnja 2024. - 13:45

Kažu da je pas čovjekov najbolji prijatelj, a ta tvrdnja posebno vrijedi u dirljivim trenucima igre između djece i njihovih ljubimaca. Jedan takav trenutak postao je viralan na TikToku, kada je Porterova majka Bella snimila njihovog njemačkog ovčara Otta kako se igra s njezinim sinom.

Video koji je dosad pregledan više od 21 milijun puta, unatoč dirljivom susretu dječaka i njemačkog ovčara, izazvao je lavinu reakcija i podijelio mišljenja korisnika diljem svijeta, prenosi  Espreso.

Igra puna smijeha i razigranosti

U prvom dijelu videa Porter i Otto igraju se na tlu, gdje pas liže dječaka i lagano ga gricka, a s vremena na vrijeme čak se čini da djetetova ruka završi u raljama životinje. Porter se smije, a njegova majka Bella ne intervenira, misleći da nema razloga za brigu. Međutim, ovaj je pristup izazvao različite reakcije među korisnicima TikToka.

Polemike i reakcije

Neki korisnici smatraju da je majka Bella trebala biti opreznija:

– Psi su naši najbolji prijatelji, ali mogu imati loš dan koji može završiti tragično za dijete.

– Neugodno mi je kad vidim koliko su zubi psa blizu djeteta.

– Nikad ne bih mogao ovo učiniti, ne, bez obzira koliko je moj pas dobar.

S druge strane, mnogi su stali u obranu Belle i njezina psa:

– Taj pas nije prijetnja dečku, ne znam zašto svi dramatizirate.

– To mu je najbolji prijatelj, nikad ga ne bi namjerno povrijedio.

– Vi koji ovo pišete očito niste imali njemačkog ovčara."

– Otto očito voli malog više od svega, ne bi mu naudio.

– Ovo mi je preslatko, pa samo slušaj malog kako se smije i psa koji izgleda sretno.

Bella odgovara na kritike

Bella je u svojim komentarima istaknula kako Otto nije agresivan pas te da mu vjeruje kada je s njezinim sinom koji zna kako se ponašati prema životinjama.

U drugom dijelu videa vidi se Otto kako veselo trčkara oko dječaka, a mali Porter se veselo smije i uživa u igri sa svojim ljubimcem. Unatoč tome, mnogi podsjećaju da je nužan oprez kada je u pitanju sigurnost djece.

Njemački ovčar: Pasmina koja se preporučuje djeci

Njemački ovčar je pasmina poznata po svojoj odanosti i zaštitničkom instinktu, što ga čini izuzetno dobrim izborom za obitelji s djecom. Ovi psi su vrlo inteligentni i lako ih je dresirati, što je važno kada su u pitanju djeca. Njihova smirenost i stabilnost omogućuju im da budu strpljivi s najmlađima, čak i u situacijama kada se djeca ponašaju nepredvidivo.

Njemački ovčari su također vrlo aktivni i vole se igrati, što ih čini savršenim društvom za djecu koja se vole igrati vani. Njihova fizička snaga i okretnost omogućuju im da prate djecu u raznim aktivnostima, od trčanja do planinarenja. Povrh toga, njihovi zaštitnički instinkti znače da će uvijek biti tu da zaštite djecu od potencijalnih opasnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 02:31