StoryEditorOCM
Svijetstvari su spakirane

Trump seli u vilu na Floridi: hoće li mu tužitelji i susjedi ipak onemogućiti planove da tamo proglasi svoju ‘Republiku Pešćenicu‘?

Piše Davor Krile
20. siječnja 2021. - 13:28
Trump sa suprugom Melanijom i kćerkom Tiffany za jednog od ranijih boravaka na Floridi - od danas će imati puno više vremena za obiteljska okupljanjaNicholas Kamm/AFP

Trumpovi su djelatnici u srijedu ujutro počeli napuštati Bijelu kuću. Fotograf Reutersa ulovio je predsjednikova savjetnika za trgovinu Petera Navarra kako iz zdanja na Pennsylvania Avenue 1600 iznosi uokvirenu fotografiju s jednog od Trumpovih susreta s kineskim predsjednikom Xi Jinpingom.

Fotografski objektivi su također ovjekovječili i suprugu predstojnika Trumpova ureda, Debbie Meadows, kako u prtljažnik automobila zajedno s kutijama gura i prepariranog fazana.

Evakuacijsko odredište Donalda Trumpa nakon iseljenja iz Bijele kuće njegovo je privatno odmaralište Mar-a-Lago na Floridi. Povratak u New York i u Trumpov Tower deložiranom predsjedniku je previše opasan, jer tamo na njega vrebaju ambiciozni tužitelji s davno pokrenutim istragama.

Melanija Trump je još u prosincu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 09:51