StoryEditorOCM
Svijetotrovan

Naslijedio 30 milijuna eura, dva dana kasnije umro, nalazi obdukcije šokirali: ‘Imao sam osjećaj da je to bila ona‘

Piše VIJESTI SD
1. studenog 2023. - 14:49

Steven Edward Riley Jr. (51) naslijedio je gotovo 30 milijuna eura da bi dva dana poslije preminuo zbog trovanja antifrizom.

Za njegovo ubojstvo osumnjičena je partnerica Ina Thea Kenoyer (47) s kojom je planirao prekinuti odnos.

Početkom rujna Riley se našao s ovdjetnikom kako bi pokupio ogroman novčani iznos. Idući dan je nazvao hitnu pomoć, a bolničari su ga u njegovoj kući u Minotu u Sjevernoj Dakoti pronašli u bespomoćnom stanju. Petog rujna preminuo je u bolnici da bi se kasnije obdukcijom utvrdilo da je riječ o trovanju.

Velika ljubav

Sumnja se da je Kenoyer pokušala sebi osigurati nasljedstvo koje je pripadalo Rileyju kada je saznala da planira prekinuti s njom vezu. Ipak, kako nisu bili u braku, ona na taj iznos nema pravo jer Sjeverna Dakota ne priznaje to zakonski.

Nakon Rileyjove smrti objavila je niz objava na Facebooku u kojima piše o svojoj nevinosti i velikoj ljubavi prema Rileyju.

Na društvenim mrežama oglasio se i njegov sin.

"Počivaj u miru, tata. Imao sam osjećaj da je to bila ona zbog načina na koji se sve odigralo, ali je****, da smo se barem ranije vidjeli", napisao je i dodao da se nada da će Kenoyer dobiti što zaslužuje.

Suočava se s najtežom optužbom za ubojstvo u toj saveznoj državi SAD-a. Prema sudskim spisima, sama se zastupa, piše New York Post.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:17