StoryEditorOCM
Svijetmirovni pregovori

Abramovič prvi put u javnosti otkako je svijetom odjeknula vijest da je otrovan. Svi su danas dobili posebne upute za oprez, nema rukovanja, ruke cijelo vrijeme drži uz tijelo

Piše PSD
29. ožujka 2022. - 12:15
Mevlut Cavusoglu, Recep Tayyip Erdogan i Roman Abramovic na pregovorima u IstanbuluSergey Karpuhin/sputnik/profime, Screenshot/Twitter

Roman Abramovič danas je nazočio mirovnim pregovorima u Turskoj između Ukrajine i Rusije dan nakon što je otkriveno da je ovaj oligarh otrovan na prethodnom sastanku.

Milijarder djeluje kao neslužbeni posrednik i sjedio je pored Erdoganovog glasnogovornika Ibrahimna Kalina na današnjim razgovorima koje je vodio turski predsjednik. 

Zanimljiv je detalj i da je ovo prvo Abramovičevo pojavljivanje u javnosti otkako je svijetom odjeknula vijest da je otrovan. 

Ukrajinski dužnosnici upozoreni su da ne jedu, piju ili čak ništa ne diraju tijekom današnjih kako bi izbjegli isti scenarij. Voda koju su dobili bila je flaširana s papirnatim dijelovima na vrhu kako bi se ublažio strah od još jednog kemijskog napada.

- Savjetujem svima koji idu na pregovore s Rusijom da ne jedu i ne pi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 00:53