StoryEditorOCM
RegijaSVJEDOCI IZ DUBONE

‘Trebali smo mu ići na svadbu - sad mu idemo na sprovod. Izdahnuo je roditeljima na rukama, a zaručnica...‘

Piše VIJESTI SD
6. svibnja 2023. - 15:57
Troje žrtava je ubijeno u blizini osnovne škole, na klupi nedaleko od kuće ubijenog D.T.-a u mjestu DubonaTom Dubravec/Cropix

U tragediji koja se dogodila u četvrtak navečer u Mladenovcu poginulo je osam mladih, a 14 ih je ranjeno i svi su u bolnicama. Ovaj tragični događaj bacio je Srbiju u još dublji mrak nakon masakra u beogradskoj školi - piše Espreso.

Tri žrtve pomračenog uma U.B. (21), koji je hicima iz kalašnjikova ubio nedužne ljude, koje nije ni poznavao, su M.P. (21), policajac koji je goloruk napao U.B. kako bi spriječio masakr, zatim njegova sestra K.P. (19) i njihov prijatelj D.T. (25). Svo troje ubijeni su u blizini osnovne škole, na klupi nedaleko od kuće ubijenog D.T.-a u mjestu Dubona.

Ispred te kuće, rodbina i prijatelji došli su obitelji uputiti riječi utjehe i izraziti im sućut.

- Njegovi roditelji su obaviješteni da je došlo do pucnjave. Kada su došli pred školu, koja se nalazi nedaleko od njihove kuće, među ostalom djecom na klupi pronašli su tijelo svog sina. Došli su i odmah su ga počeli izvlačiti, doslovno su ga na rukama odnijeli do auta i krenuli prema bolnici, no nažalost preminuo je na stražnjem sjedalu u rukama svojih roditelja - pričaju susjedi u Duboni i dodaju kako je ovo je užasna tragedija koja se očito nije mogla izbjeći.

Rođaci D.T.-ja su rekli da je on bio divan mladić, u ozbiljnoj vezi i da se planirao oženiti.

- Ove godine je zakazao vjenčanje. Trebali smo mu ići na proslavu, a sad mu idemo na sprovod. Strašno je, a kako smo čuli, i zaručnica mu je trudna, ali u to nismo baš sigurni - kažu mještani Dubone.

Kako su dodali, prema njihovim saznanjima, na D.T je pucano s leđa.

- Na prsluku je imao mrlje od krvi - rekli su.

Podsjetimo, iza bezumnog čina stoji uhićeni U. B. (21), koji je sijao smrt u tri mladenovačka sela, iza sebe ostavio osam ubijenih i 14 ranjenih. Njegova najmlađa žrtva ima samo 15 godina, dok je najstariji upravo D.T., koji je imao 25 ​​godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:38