StoryEditorOCM
Regijasvi joj zahvaljuju

Srpska glumica neočekivana junakinja dana: ‘S balkona je vidjela ubojicu i počela vikati‘

Piše JL
11. svibnja 2023. - 16:31

Mlada glumica Anica Petrović, koja živi i radi u Novom Sadu, od sinoć dobija poklone i znakove zahvalnosti od susjeda, jer ih je jučer, kada je vidjela čovjeka s pištoljem ispred zgrade, sa svoje terase terase upozoravala da ne izlaze van. Još je u šoku, jer joj je odluka da popije kavu prije odlaska u solarij gdje se dogodilo ubojstvo, možda spasila život, piše Nova.rs, a prenosi Jutarnji list.

Anica živi u zgradi u blizini mjesta užasnog zločina koji se dogodio jučer, kada je V.R. (34) upao u solarij u Ulici Jovana Subotića i pucao u bivšu djevojku (26), koja je preminula na licu mjesta.

Čula je pucanj, no prvo je pomislila da je riječ o petardi. Ipak, kada je čula sirene hitne pomoći i policije više nije bilo dileme.

- S terase svog stana u tom sam trenutku ugledala čovjeka s pištoljem i molila susjede koji žive u mojoj zgradi, a imali su potrebu izaći iz iste, da se vrate u svoj stan jer se nešto događa… - rekla je Anica.

Kaže da joj je tog jutra plan bio otići baš u taj salon kako bi zakazala termin.

- Cijeli dan mi se nekako nije dalo. Odlučila sam prvo popiti kavu pa onda sići, a onda sam čula pucnjavu. Nadala sam se da su petarde, ali sam osjećala nelagodu, još uz sirene i sve što se dogodilo proteklih dana, nisam znala da li je taj netko uhvaćen ili i dalje hoda okolo i puca u ljude - kaže Anica.

Susjedi u zgradi zahvalni su mladoj glumici na upozorenju, a među njima su i roditelji mladića s petog kata, kojeg je na vrijeme upozorila da se vrati u zgradu.

- To me dodatno ohrabrilo, da postoje dobri ljudi koji dobro pamte. Trebali bi se voditi porukom da je jedini udarac na besmisao činjenje dobra. Ne mislim da sam neki heroj, oni koji cijene takve stvari zapravo zaslužuju divljenje - ističe glumica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 07:11