StoryEditorOCM
Regijavelika bol

Otac djevojčice Danke Ilić o iskazu osumnjičenog za njezino ubojstvo: ‘Šokiran sam‘

Piše vijesti sd
5. lipnja 2024. - 08:39
Danka Ilić, Srđan Janković i Dejan Dragijević. Jankovićev iskaz uznemirio je javnost i članove obiteljiDruštvene mreže/ Slobodna Dalmacija

Osumnjičeni Srđan Janković jučer je u potpunosti negirao da je ubio Danku Ilić. Nakon što je točno tri sata govorio o jezivom ubojstvu djeteta u Banjskom Polju, vraćen je u pritvorsku jedinicu. Nakon njegovog iskaza oglasio se Dankin otac Miloš Ilić.

- Šokiran sam ovim što se dogodilo. Zašto je dva mjeseca čekao da bi sada sve negirao? Nadam se da će se ova agonija što prije završiti, nisam ovo očekivao, moram kazati da me je pogodilo, a dijete im neću oprostiti, poručio je otac,  piše Telegraf, prenosi Blic.

On kaže kako je potpuno nečuveno da je osumnjičeni sve negirao.

image

Miloša Ilića posebno su uznemirile teorije da je obitelj uključena u zločin (ilustracija) 

Ranko Šuvar/Cropix

- Digao je cijelu Srbiju na noge, svi su čekali da nešto otkrije, a on je rekao da nema  ništa s tim. Vjerujem da bi on nešto mogao znati, kaže otac djevojčice i dodaje kako su se, zbog brojnih negativnih komentara u javnosti da je njegova obitelj umiješana u taj jezivi zločin, morali "povući s društvenih mreža".

- Ugasili smo mreže, ne možemo čitati komentare u kojima nas optužuju. Pa tko bi normalan naudio svome djetetu. Samo da se sve razotkrije, otvorit ću vrata stana i ispričati našu priču - poručio je Miloš Ilić.

Na pitanje kako se on i supruga drže svih ovih tjedana nakon ubojstva njihove kćeri, sa suzama u očima i drhtavim glasom jedva je progovorio:

- Za sada se držimo zbog sina i bebe koju čekamo.

Srđan Janković je uhićen 4. travnja ove godine pod sumnjom da je, zajedno s kolegom Dejanom Dragijevićem, ubio Danku Ilić.

image

Policijska istraga doživjela je fijasko (ilustracija) 

Ranko Šuvar/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 00:17