StoryEditorOCM
Regija‘vrhunac ludila‘

Nakon Svesrpskog sabora objavljen i spot, prvo se čuje glas predsjednika Srbije, a onda...; Ovo morate poslušati

Piše VIJESTI SD
9. lipnja 2024. - 14:17

Na TV Pinku u ranu zoru vrhunac ludila, napisao jutros u 7:17 sati jedan korisnik na Twitteru i podijelio video pjesme koja veliča predsjednika Srbije Aleksandra Vučića.

Dan poslije Svesrpskog sabora u Beogradu, u jutarnjem programu televizije Pink prikazan je spot u kojem se poziva da "svi kao jedan trebamo stati uz komandanta Aleksandra".

U videospotu je prikazan Hram Svetog Save u Beogradu, te manastir Ostrog u Crnoj Gori. Na početku se čuje glas predsjednika Srbije, koji poručuje da bije ‘ljutu borbu‘ za Kosovo, prenosi Nova.rs.

„Tvrd je orah voćka čudnovata, ne slomi ga, a zube polomi. Nikoga se ne plašimo, jer slobodna i slobodarska Srbija nema čega da se plaši. Srbija ne sme da stane“, čuje se glas Aleksandra Vučića, a zatim slijedi pjesma.

Na skupu su osim Vučića bili i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, patrijarh Porfirije te dužnosnici najviših institucija Srbije i Republike Srpske, kao i predstavnici Srba iz regije. Među njima je bilo dosta srpskih političara iz BiH, Crne Gore, Makedonije, ali ne i iz Hrvatske.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2024 14:18