StoryEditorOCM
Regijatragična priča

Maloljetnik iz Srbije otišao na sastanak s djevojkom: pronađen je mrtav u podrumu hostela u kojem je odsjela, ubojica već sve priznao policiji

Piše PSD
10. siječnja 2022. - 20:10
A car of the Italian State Police is parked in front of the emergency access of Cardarelli hospital in Naples on November 12, 2020 amid a surge of COVID-19 cases in Naples overwhelming hospitals. - The Italian government imposed tighter restrictions on another five regions on November 10 as it tries to stem escalating new cases of coronavirus, while still resisting a nationwide lockdown. (Photo by Filippo MONTEFORTE/AFP)Filippo Monteforte

Robert Trajković (17), podrijetlom iz Srbije, na Božić je mučki ubijen u Trstu. Kako javljaju lokalni mediji, zločin se dogodio u noći između 7. i 8. siječnja, a policija je navodno tijelo nesretnog mladića pronašla u podrumu jedne zgrade.

Ubojica, tri godine stariji mladić iz Maroka, navodno je priznao zločin i otkrio da je motiv stravičnog zločina djevojka u koju su oboje bili zaljubljeni.

- Robert je zadavljen. Osumnjičenik, koji je u pritvoru, brzo je identificiran - rekao je za talijanski portal ilgionare.it tužitelj.

Kako prenose mediji, Robert, koji je godinama živio s roditeljima i bratom u Italiji, devetnaestogodišnju djevojku upoznao je tek nekoliko dana ranije, za Novu godinu. Kobne večeri, otišao je k njoj.

No tada mu se gubi svaki trag i obitelj je njegov...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 08:45