Sarme, francuska salata, odojak, kolači... Sve su to stvari koje smo posljednjih nekoliko dana trpali na tanjure, željni ponekad i samo zbog činjenice da to nisu stvari u kojima uživamo svakodnevno. Ipak, Božić je sada iza nas, ostalo je samo nekoliko redaka mađarice, a dobar dio odojka ste podijelili s članovima obitelji koji su bili na ručku. Kako se sada s ovoga luksuza vratiti na uobičajenu hranu?
StoryEditorOCM
Hrvatskauf, uf...
Sarme vam izlaze na nos, od odojka se još danima nećete oporaviti... Nazvali smo stručnjakinju čiji bi vas savjeti trebali vratiti u normalu do Silvestrova: ‘Nemojte gladovati‘
26. prosinca 2021. - 19:19
Dalmatinske delicije u kojima smo uživali ovih blagdana Božidar Vukičević/Cropix
Ako pitate Olju Martinić, vlasnicu savjetovališta za prehranu „Olja“ i nutricionisticu s dugogodišnjim iskustvom, to morate učiniti polako.
- Nikako ne ići na gladovanje. Nakon nekoliko dana u kojima ste konzumirali hranu koja je puna šećera, morate imati i nekoliko dana prilagodbe. Ne treba nas to zbunjivati, objašnjava...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?