StoryEditorOCM
Hrvatskai to triba znat

Raspjevano u Saboru: Jandroković Grmoji citirao Gibonnijeve stihove, one o ‘svetici i kurvi‘

Piše vijesti sd
11. ožujka 2024. - 13:19
Zlatan Stipišić Gibonni, autor ‘Judi, zviri i beštimja‘ ničim izazvan našao se u saborniciDamir Škomrlj/Cropix

U Saboru se danas odvija živa rasprava u kojoj je jedna od glavnih tema izjavu glavne europske tužiteljice Laure Kovesi da su napadi na tužiteljstvo stvaranje dimne zavjese.

U raspravi su među ostalim sudjelovali Mostov zastupnik Nikola Grmoja i Hrvoje Zekanović iz Hrvatske demokršćanske stranke.

"Europska tužiteljica rekla je da premijer Andrej Plenković stvara dimnu zavjesu, on to radi samo kako bi zaustavio istragu koja se vodi u Ministarstvu kulture, zato se i žuri na izbore", ustvrdio je Grmoja i poručio HDZ-ovim zastupnicima da su im "dani odbrojani".

image

Nikoli Grmoji Gibonni se vratio kao bumerang

Damjan Tadic/Cropix

Kazao je da će Most biti najveće iznenađenje izbora te da će se boriti protiv korupcije i sačuvati hrvatski nacionalni identitet.

Na to je Zekanović podsjetio Grmoju kako je oporba prije par dana tražila hitno raspisivanje izbora, a sada tvrde kako se vladajućima žuri. "Uskladite svoje mišljenje", pozvao je oporbu.

"Glas za Most je glas za Sandru Benčić (Možemo) i Peđu Grbina (SDP)", dodao je Zekanović.

@n1_hrvatska Jandroković je na Grmojinu repliku u Saboru odgovorio citiranjem stiha jedne Gibonnijeve pjesme…#n1info #n1croatia #hrvatska #croatia #fyp #fypシ #hrvatskisabor #nikolagrmoja #gordanjandroković #gibonni ♬ original sound - N1 Hrvatska

"Glas za Most je glas za Most, a glas za Zekanovića je glas za lopovluk i kriminal, prevrtljivost i promjenu pozicija, kako se ‘namisti u taj čas‘ ", uzvratio je Grmoja citirajući stihove Zlatana Stipišića Gibonnija.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković na to je Grmoji uzvratio Gibonnijevim stihovima iz iste pjesme – "…i svetica i kurva nije lako bit", pišu Hina i N1.

Predsjednik Sabora tako je potvrdio da Sabor i estrada blisko surađuju, što se često može vidjeti i čuti.

image

Gordan Jandroković, predsjednik Sabora, povremeno i DJ

Damjan Tadić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 16:35