StoryEditorOCM
HrvatskaVRUĆINE I PRIJETEĆA SALMONELA PRIMORALE UGOSTITELJE NA NEOBIČAN POTEZ

Pirovi ostaju bez domaćih kolača

Piše PSD.
5. srpnja 2008. - 23:17
Većina ugostitelja do daljnjega će servirati gostima samo kolače proizvedene u vlastitim pogonima i slastičarnama jer su po zakonu odgovorni za sve što se poslužuje u restoranu

Ugostitelji odbijaju poslužiti kolače iz kućne radinosti  / CROPIX
Svi koji namjeravaju slaviti nešto važno i svečano idućih mjeseci, poput vjenčanja, rođendana ili obljetnica u hotelima, restoranima i sličnim ugostiteljskim objektima, morat će se odreći domaćih kolača!

Zbog velikih vrućina i sve češće pojave salmonele, većina ugostitelja odlučila je do daljnjega servirati gostima samo kolače proizvedene u vlastitim pogonima i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. studeni 2024 23:31