StoryEditorOCM
Hrvatskaizjave očevidaca

‘Iz nosa mi cijelu noć nije izlazio miris amonijaka. Jednom čovjeku je pozlilo, a pravo je čudo da nitko nije stradao jer tu uvijek bude ljudi!‘; Dalmatinci iz obližnjeg studentskog doma nisu oka sklopili zbog straha nakon neobične detonacije

Piše Hajdi Karakaš Jakubin/JL
11. ožujka 2022. - 09:15

Studenti doma Stjepan Radić u Zagrebu i prolaznici, dok odlaze na svoje dnevne obaveze, zastaju uz policijsku traku te i sami pokušavaju iz prve ruke vidjeti krater koji je nastao nakon sinoćnjeg pada letjelice iz zraka na Jarunu.

Policija je, međutim, ogradila veliki dio područja kako se ne bi kontaminirali neki od još eventualnih dokaza, ali i kako bi se prikupili apsolutno svi dijelovi letjelice koja je sinoć eksplodirala. Svaki komadić tog čudnovatog mozaika, kako se može čuti, vrlo je bitan za razotkrivanje misterija koji je sinoć uznemirio Zagrepčane, javlja Jutarnji list.

Očevid se paralelno provodi i uz savski nasip na travnatom dijelu, nedaleko od studentskog doma, jer je netko od prolaznika i na tom dijelu uočio limene predmete kojima tamo nije mjesto.

Zbog...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 21:19