Ima li u Hrvatskoj još zaraženog mesa iz Poljske i što su po tom pitanju utvrdile sanitarne inspekcije za HRT su ispričali voditeljica Službe za hranu u Upravi za sanitarnu inspekciju Ministarstva zdravstva Ružica Vazdar, voditeljica laboratorija za mikrobiologiju hrane Hrvatskog veterinarskog instituta Andrea Humski i tajnik Hrvatske udruge za zaštitu potrošača Tomislav Lončar.
Na pitanje može li se ovakvo nešto dogoditi u Hravatskoj i može li se zažmiriti na veterinarskoj kontroli, Humski je odgovorila kako je to nemoguće jer postoji računalni sustav u kojem se svaka životinja bilježi kroz njezinu markicu.
Lončar navodi kako je činjenica je da uvijek do nekakvih izvitoperenosti u sistemu može doći no kako vjeruje našoj proizvodnji i misli da su kod nas kontrole rigoro...
StoryEditorOCM
Hrvatskanije smjelo u prodaju
Ima li u Hrvatskoj još zaraženog mesa iz Poljske? Stručnjaci dali odgovore, otkrili i da je bolesna govedina završila u popularnom specijalitetu
14. veljače 2019. - 17:19
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....