StoryEditorOCM
Crna kronikana bilicama

Troje uhićenih zbog muljaža s kampovima na Murteru idu u istražni zatvor: Iza rešetaka i dosad neosuđivani Pripuz

Piše vladimir urukalo
24. studenog 2023. - 23:12

Sudac istrage splitskog Županijskog suda odredio je jednomjesečni istražni zatvor za Nedu Livljanić, 61-godišnju umirovljenu nekadašnju voditeljicu Odjela za turizam pri Službi za gospodarstvo i imovinsko-pravne odnose Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji, Dariu Filipiju, 54-godišnjaku iz Betine koji ima svoj automehaničarki servis te Zoranu Pripuzu rodom iz Ričica kod Imotskog, dosad neosuđivanom 63-godišnjem nezaposlenom trgovcu.

Svo troje ostat će iza rešetaka na splitskim Bilicama idućih mjesec dana, a možda i manje, ovisno o dinamici kojom će istražitelji USKOK-a ispitati desetak predloženih svjedoka.

Naravno, nema dvojbe da će na ovo rješenje suca istrage koje je doneseno u petak kasno navečer obrane okrivljenihg uložiti žalbe, pa tek treba vidjeti hoće li i sudsko vijeće koje o njima bude odlučivalo uvažiti iste ili će potvrditi rješenje suca istrage.

Novi detalji istrage: Livljanić Pripuzu odobrila kamp bez ijednog WC-a. I to dok je bila na bolovanju!

Odvjetnik Nede Livljanić: ‘U ovoj fazi istrage brani se šutnjom, pod velikim je stresom, vidjet ćemo kako će biti sutra

Neda Livljanić - žena koju je trebalo nazvati. Kako je činovnica postala imućna dama s 4 automobila, kućama u Zagrebu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. svibanj 2024 17:21