StoryEditor
Crna kronikatragedija u lidlu

Sudac istrage na Županijskom sudu Đekića je odmah poslao na Bilice, osumnjičeniku za ubojstvo određen je istražni zatvor

Piše PSD
1. prosinca 2021. - 23:56

Sudac istrage splitskog Županijskog suda otpravio je na Bilice Željka Đekića, osumnjičenog za teško ubojstvo bivše partnerice Vesne P. Istražni zatvor određen je po prijedlogu zamjenice državnog odvjetnika kojoj je Đekić popodne priveden na ispitivanje nakon završetka kriminalističkog istraživanja. Pritvor u trajanju od mjesec dana određen je zbog osobito teških okolnosti počinjenog djela, piše Dalmatinski portal. 

Željko Đekić zvani Lika, 54-godišnjak iz Splita koji je uhićen u utorak poslijepodne nakon što je nožem brutalno i naočigled više zaprepaštenih svjedoka izbo nožem svoju bivšu partnericu u trgovini "Lidl" u Poljičkoj ulici u Splitu, kazneno je prijavljen za teško ubojstvo.

Slobodna Dalmacija ranije je doznala da je policija, nakon konzultacija s Julijanom Stipišić, zamjenicom Županijskog državnog odvjetnika, Đekića prijavila za kvalificirani oblik ubojstva odnosno terete ga da je deset godina mlađu ženu ubio na okrutan ili podmukao način.

item - id = 1147785
related id = 0 -> 1149440
related id = 1 -> 1149422
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. siječanj 2022 01:44