StoryEditorOCM
Crna kronikaproglašen krivim

Pijani Marko u zavoju skrivio nesreću, automobil završio na krovu: ‘Bio sam uzrujan, riječ je o duplom razvodu‘

Piše Vijesti SD
10. siječnja 2024. - 10:36

Marko je proglašen krivim i osuđen jer je pijan skrivio prometnu nesreću u kojoj je automobilom završio na krovu, piše Danica

Prema ovotjednoj presudi, Marko (34) iz Zagreba potkraj srpnja oko 1.30 sati iza ponoći upravljao je automobilom zagrebačkih oznaka kroz mjesto Zamlača na cesti između Dvora i Hrvatske Kostajnice pod utjecajem alkohola od 1,84 promila.

U jednom je trenutku vozilom prešao na suprotnu stranu, udario u rubnjak te se nastavio kretati bankinom i odvodnim kanalom uz suprotni prometni trak. Potom je udario u betonske stepenice u odvodnom kanalu, a vozilo se prevrnulo na krov i zaustavilo na sredini kolnika.

Marko je priznao da je u blagom zavoju skrivio prometnu nesreću, ali sutkinju moli da bude blaga zbog životnih problema koje je imao.

Potrošio sav novac

“Jesam, vozio sam pijan, ali prolazio sam tada jako teške trenutke u životu. Rastao sam se od supruge nakon šest godina braka, a u tom periodu su se rastali i moji roditelji.

Sav novac i svu svoju ušteđevinu uložio sam u novi početak sa suprugom, a na kraju sam shvatio da je to bio potpuno krivi potez.

Sve mi je to, priznajem, teško palo pa sam se napio. Osim toga, u velikom sam minusu na bankovnoj kartici i imam kredit koji sam otplaćujem”, požalio se Marko sutkinji.

No, sutkinja baš i nije imala milosti. Proglasila ga je krivim i kaznila sa 1120 eura i 20 eura troškova postupka. I to nije sve: naložila mu je da policiji plati i troškove očevida prometne nesreće u iznosu od 270 eura, zaključuje Danica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. srpanj 2024 16:02